tak są tam 2 gracilimusy po jednym z każdej strony świerka, teraz wiem, że może nie koniecznie potrzebne hortki są tutaj sadzone co 70cm, ale można spokojnie w większej roztawie
taka wodna ścieżka z kaskadą marzy mi się od tarasu do pergoli od dłuższego czasu, ale życie piszę inne scenariusze to tak jak z kreacjami z pokazów...
już przekwitła większość, do tego wiatry i deszcz z ostatnich dni poczochrał trochę te które zostały
Nie liczyłam i nie wiem ile ich tam jest któregoś dnia policzyłam te papuzie czarne przy stożkach w ramach ciekawości jest ich 30szt, na resztę się nie porywam
hmmm czy u Ciepluchy nie wiem dokładnie ale zapewne jeśli nie bezpośrednio to zapewne pośrednio przez swoją dostawczynie. Kupowała mi je dokładnie o tej porze . Odbierałam je od niej 24.05 ubiegłego roku Na sadzenie z donic przecież nigdy (prawie) nie jest za późno
pewnie że denerwują dlatego tak jak pisałam wcześniej sadze je tak by nie było widać naddto tych liściorów, trawy i byiny już szybują więc lada moment nie będzie nic widać, dzisiaj postaram się zrobić foty poglądowe tego o czym mówię