Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Bogdzia 07:44, 20 maj 2015

Krys napisał(a)

To ja musze isc na emeryture i Malgosia tez a eMy na kurs ogodowy na ogrodowisko

Przygotowujcie sie do tego i eMa przygotowuj, ja już zaczełamchoc na Ogrodowisko go nie wpuszczam bo wtedy on by zaczał jeździc i mnie zostawił w domu. Sama go wyedukowac muszę.
Bogdzia 07:45, 20 maj 2015

Milka napisał(a)

to szukam go, ale najpierw miejsce

Miejsce musi byc reprezentacyjne i najlepiej by rósł na ciemnym tle bo wtedy slicznie wygląda.
Bogdzia 07:47, 20 maj 2015

Luki napisał(a)
Zaproszenia na sląsk były wcześniej , ale Radomsko też po drodze tylko wcześniej.
Na sobotę już czekam

Ja mam niezrealizowane zaproszenia od 2011r, ciągle aktualne. Pomału bedziemy sie starac.
Bogdzia 07:53, 20 maj 2015

jankosia napisał(a)
Czekałam na zdjęcia i czekałam, potem nie było chwili żeby obejrzeć i teraz mam, obejrzałam i się nie zawiodłam. Szkoda tylko że nie mogło mnie być z wami- wiedziałam że będę żałować No , ale cóż, nie można mieć wszystkiego. Czy tylko mi się zdaje, czy Wojsławice ładniejsze od Kromlau (czy jak to tam)? I to w ogóle ciekawe że w Wojsławicach szybciej to to wszystko zakwitło niż za zachodnią granicą. Pamiętam jak dopiero planowałyście wyjazd to chciałyście się wstrzelić w moment kiedy w Niemczech jeszcze nie wszystkie przekwitną a Wojsławicach już zakwitną. A tu trochę tak jakby na odwrót

Nie mogę się doczekać soboty- to mi wszystko wynagrodzi

Żałuj żałuj i zapamiętaj że takich spotkań i wycieczek sie nie opuszczaWojsławice bardziej zadbane od Kromlau ale też maja na to więcej kasy bo płaci sie wstęp a w Kromlau darmocha.Wiekowo też sie pewnie różnia. Masz racje wyszło z kwitnieniem odwrotnie ale i tak sie cieszę bo te łany pontyjskiej zrobiły na mnie niesamowite wrazenie.I w Kromlau i w Wojsławicach nie kwitły najstarsze rh , równiez u mnie one kwitną później , pewnie staremu trudniej zakwitnac a i ilosc kwiatow do wyprodukowania jest olbrzymia.Ja na swoje chucham i dmucham ale co bedzie w sobotę to nie wiem. Wczoraj było ciepło i mokro to spory postęp jest ale czasu juz mało , denerwuje sie.
Bogdzia 07:54, 20 maj 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Bożenko, wczytałam się w Twój wątek, zdjęcia z ogrodów obejrzałam i cieszę się, że za Waszym pośrednictwem poznałam tyle uroczych miejsc.

Basiu pozdrówka serdeczne.
Milka 08:02, 20 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Miejsce musi byc reprezentacyjne i najlepiej by rósł na ciemnym tle bo wtedy slicznie wygląda.

Weźmiemy to pod uwagę
Milka 08:03, 20 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Irenko magnolie śliczne, one sa takie delikatne w kolorze u Ani bo ma tą sama odmiane. Będzie pieknie.

To muszę u Ani wywiad zrobic
Bogdzia 08:09, 20 maj 2015

Milka napisał(a)

To muszę u Ani wywiad zrobic

Irenko miłego dnia Ci życzę. Buziaki.
Krys 08:52, 20 maj 2015

Bogdzia napisał(a)

Przygotowujcie sie do tego i eMa przygotowuj, ja już zaczełamchoc na Ogrodowisko go nie wpuszczam bo wtedy on by zaczał jeździc i mnie zostawił w domu. Sama go wyedukowac muszę.

Dobre buziaki
ana_art 09:20, 20 maj 2015

Bożenko pamiętam powiedz mi proszę o której godzinie zaczyna się spotkanie, a na pw przypomnij mi adres