Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Ogród Ani :) 07:32, 10 maj 2016

Do góry
Tak jest psze Pani Do połowy lewego cycka

Lasów Ci u mnie pod dostatkiem Za chatą rośnie wielki dąb, wybierze się baba (czyli ja ) znowu z worem w teren w wiadomym celu
Siarkę muszę kupić na all i mączkę bazaltową też, bo mi się już skończyła

Joluś, Ali, Joasiu dzięki
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:32, 10 maj 2016

Do góry
I na koniec moje nowe zwierzątko ogrodowe które przyprawiło mnie o lekki zawał hahahahaha.
To donica przy wejściu, mała, gdzie wsadziłam hostę między stokrotkami i bratkami.........na koniec wczoraj, podlewam, leję wodę i patrzę na dziwnie wybrzuszoną ziemię, jakby wielki bąbel powietrza kiedy sie leje na sucha ziemię, przysuwam sie bliżej .....a tu obślizgła ropucha hahahahahaha.......sobie siedzi....sobie żyje w mojej doniczce hahahahahaha

spora jest i co ja mam z nią począć? hahahahahahaha
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:29, 10 maj 2016

Do góry
Ogród Małej Mi - sezon 2016 07:26, 10 maj 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Łopata porządna i jeszcze ekstra ostrzona.... ale i tak tylko mniejsze kępy jestem w stanie podzielić Waga urosła, ale dalej do traw to za mało

Zbierałam siewki.. granatowe... i uzbierałam.. dorodne kępy z mikro sadzonek zeszłorocznych urosły... szkoda, że tylko nie granatowe.. jedna tylko

Dorodne orliki czekają na nowy dom.. mi one nie pasują.. róż majtkowy z PRL-u Chociaż pod wpływem forum nawet się do tego koloru przyzwyczaiłam. i już tak nie drażni.. Jak patrzę to nawet stwierdzam, że są całkiem eleganckie.. może te inne wyciepię, a te zostawię??? Ale ju na innej rabacie,. tu ten kolor odpada.. Sięgają mi do pasa..

Na.fotce.wyglada jak bialy.
Szkoda ze nie bialy.
Bialy bym od Ciebie odkupila chetnie.
Ale piekne i tak
Mój 4 arowy azyl... 07:22, 10 maj 2016

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)

Tak się cieszę Agnieszko, że zajrzałaś i miło mi, że mogłaś na czymś 'oko zawiesić'. .

Dla Ciebie kwiaty jabłoni

Dziękuję, są piękne
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:20, 10 maj 2016

Do góry
Kadr z żółtej

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:19, 10 maj 2016

Do góry
NewLife w ogrodzie 07:19, 10 maj 2016

Do góry
LyraBea napisał(a)

Wczoraj do niej zaglądnęłam. Normalnie jakbym o sobie czytała. Grunt to dobry patent. Musi Dziewczyna mieć dużo siły, bo w szynę się zaprzęgła a to na pewno waży swoje

Dziekuję. Mam bzika na punkcie trawnika i wciąż wydaje mi się nie taki, jakbym sobie marzyła. Nie doścignę chyba ideału
Pozdrawiam również.
U mnie też okrutnie sucho. Dlatego koszę wyżej, żeby nie przesuszać. Leję hektolitry wody na trawnik. Na wodę mąż nie zarobi, jak tak dalej pójdzie, bo w planach jeszcze więcej trawnika przecież. Duuuużo więcej.

Moich sąsiadów poprzedni sezon cały przyzwyczajałam do tego, że od bladego świtu po noc w ogrodzie pracowałam. Fajny kiedyś doleciał do mnie tekst z niedalekiej budowy, gdzie robotnicy kładli dach. Akurat łopatą machałam a mąż grilla rozpalał. Słyszę -"Ty patrz k..wa, kobita zapie....a łopatą a ten c..j sobie grilla rozpala" Dobrze, że mąż nie słyszał
Ja to lubię, mąż niekoniecznie. Nie zmuszam go. Ile chce, tyle robi. Trawnik kosi, podlewa a gdy miał litość nade mną to i kawał terenu glebogryzarką przeleciał.

Ale się uśmiałam z reakcji robotników. Beatko podziwiam podziwiam i jeszcze raz podziwiam. Jak ty to robisz ze masz na to wszystko siły? Buźka
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:19, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:18, 10 maj 2016

Do góry
I parę fotek mojej tworzonej różanki
Róż jeszcze nie widać......i pewnie w tym roku zostaną patykami z jednym kwiatkiem hahahahaha..........ale cieszę się że oprócz nich tez już coś się tam dzieje.........

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:15, 10 maj 2016

Do góry
A taki obłoczek niebieskości niezapominajkowej widać z tarasu.......

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:14, 10 maj 2016

Do góry
Na tarasie

Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:14, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:13, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:12, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:12, 10 maj 2016

Do góry
Jak zamienić glinę w wymarzony skrawek Ziemi. 07:11, 10 maj 2016

Do góry
Różaneczniki w pełni więc dostały swoja sesję fotograficzną

NewLife w ogrodzie 07:11, 10 maj 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Aaa, jaki piękny trawnik! Na nowy placyk też się wyśmienicie prezentuje. Możecie sobie z Jolanką z Ogrodu z uśmiechem na temat równania doświadczenia wymienić. Ona też z zaprzęgiem właśnie chodzi.

Wczoraj do niej zaglądnęłam. Normalnie jakbym o sobie czytała. Grunt to dobry patent. Musi Dziewczyna mieć dużo siły, bo w szynę się zaprzęgła a to na pewno waży swoje
dominika_ napisał(a)
Kurcze jaki masz piękny dywanik, pozdrawiam

Dziekuję. Mam bzika na punkcie trawnika i wciąż wydaje mi się nie taki, jakbym sobie marzyła. Nie doścignę chyba ideału
Pozdrawiam również.
Flower1 napisał(a)

No piekny widoczek co za trawniczek! u nas taka susza że strach trawe kosic..
U mnie też okrutnie sucho. Dlatego koszę wyżej, żeby nie przesuszać. Leję hektolitry wody na trawnik. Na wodę mąż nie zarobi, jak tak dalej pójdzie, bo w planach jeszcze więcej trawnika przecież. Duuuużo więcej.
AnnaCh napisał(a)
Beatko, super równo
Ja już się gadaniem i dziwnymi uśmiechami moich sąsiadów nie przejmuję, Jeden ciągle się mnie pyta, czy męża nie mam
Trawniczek boski i nie dziwię się, że chcesz więcej Buziaki

Moich sąsiadów poprzedni sezon cały przyzwyczajałam do tego, że od bladego świtu po noc w ogrodzie pracowałam. Fajny kiedyś doleciał do mnie tekst z niedalekiej budowy, gdzie robotnicy kładli dach. Akurat łopatą machałam a mąż grilla rozpalał. Słyszę -"Ty patrz k..wa, kobita zapie....a łopatą a ten c..j sobie grilla rozpala" Dobrze, że mąż nie słyszał
Ja to lubię, mąż niekoniecznie. Nie zmuszam go. Ile chce, tyle robi. Trawnik kosi, podlewa a gdy miał litość nade mną to i kawał terenu glebogryzarką przeleciał.
Ogród Małej Mi - sezon 2016 07:04, 10 maj 2016
Do góry
Mala_Mi napisał(a)

Zadzwonię jak złapię czas.. ale na razie ucieka za szybko. Focie z wczoraj.. wiosna minie nawet nie będę wiedzieć kiedy..

a znasz nazwę? ..bo ładne grube pąki ...i kolor...karminowy?
Ogród to moje hobby 07:00, 10 maj 2016

Do góry
Murasaki Kiohime taki klon zagościł ostatnio w moim ogrodzie .Postanowiłem prowadzić go w formie bonsai.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies