Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 21:00, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Serdeczna GRATULACJA Choć... domyślam się o co może chodzić

domyśliciel
Coś jeszcze, coś więcej... 20:48, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

U mnie? Promotor zachwycony oddana pierwsza częścią licencjatu, a ja po tej długiej nocy wyglądam jak sylwestrowe modelki zPytania na śniadanie
Na forum? Ogrodniczki po rozebraniu choinek wykupuja ciemierniki z marketów i wszelkie nasiona - a tak to nie wiem, z czegoś musiałem w końcu zrezygnowac, co nie?

Nowe możliwości posadzenia czegoś brzmią obiecująco

ani ciemiernika ani nasion nie kupiłam
ale hiacynty szt 4 mam
Ogród Loczka 20:18, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
I ta łuna nad urzędem tudzież innym obiektem użyteczności publicznej

He,he. Ale chyba nie taka łuna jak w Ciechocinku nad uzdrowiskiem
Ogród Loczka 19:05, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Pięknie wyszło nieprawdaż?
Ogród Loczka 18:32, 25 sty 2017

Do góry

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:31, 25 sty 2017

Do góry
Różana Ana
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 17:31, 25 sty 2017

Do góry
ana_art napisał(a)
DOKŁADNIE!!! uwielbiam ten jej spokój w głosie... a że przegadałyśmy nie mało, to łatwo mi zintonować jej słowa pisana na to jakby brzmiały

Ja co prawda dużo z Martą nie przegadałem, ale... też intonuję je z latwością Właściwie ja już tyle osób z forum znam, że w większości wątkow wiem jaki kto ma głos i jak mówi Twój też znam
Ogródek Iwony II 16:34, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Poczytałem o ulicznicy... Dobrze, że doczytałem również, że o czworonoga chodzi

Hi, hi
Sebku o sunię chodzi.
Tylko ja siem pytam, kto te szczeniaki będzie chował? Hę? Latać z psami - to pierwsza była, a z mopem polatam sobie pewnie ja...
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 16:25, 25 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Przejedź się po budowlanych - ale zerknij na cegły elewacyjne, takie zgaszone kolory to standard już... Raz przez neta kupiliśmy jasnobeżowy kamień dekoracyjny i... jest pięknie żółty Na szczęscie nie musimy na niego czesto patrzec, więc siedzi

Hmmm wydaje mi się że widać czy to jest cegła-cegła czy gipsowa płytka robiona na cegłę.niestety pod nosem nie mam nic,czek mnie więc wycieczka pod Czestochowę.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 16:19, 25 sty 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)

Dokładnie!tego próbki też mam.Tutaj w grę wchodziło lico gotyckie,ale nie dają gwarancji,że będą blade.

Przejedź się po budowlanych - ale zerknij na cegły elewacyjne, takie zgaszone kolory to standard już... Raz przez neta kupiliśmy jasnobeżowy kamień dekoracyjny i... jest pięknie żółty Na szczęscie nie musimy na niego czesto patrzec, więc siedzi
Ogródek Iwony II 16:17, 25 sty 2017

Do góry
Poczytałem o ulicznicy... Dobrze, że doczytałem również, że o czworonoga chodzi
Przegorzany mam i lubię - tylko nigdy nie wiem czy im zostawiać te wielkie liście czy obrywać
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 16:14, 25 sty 2017

Do góry
Ja też trzymam kciuki Za Ciebie i za córkę, bo to duza zmiana...
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 16:13, 25 sty 2017

Do góry
Serdeczna GRATULACJA Choć... domyślam się o co może chodzić
Coś jeszcze, coś więcej... 16:08, 25 sty 2017

Do góry
Ewa - na szczęście mam co robić to nie dłuży się mi to czekanie Bo już chyba ze 2 tygodnie to trwa

Angelika - jeszcze nie tak dawno kupowałem sobie owoce i robiłem takie zielone soki, choćby z kiwi i bananow - teraz... firma dba o moją owocową dietę zapewniając świeże raz w tygodniu

Aga - Dendrobia u mnie jakoś nie chcą rosnąć - motylników za to z jednego mam już 4, falenopsisy też nie narzekają

Kasia - nie liczę im Ale ze dwa razy w roku, po parę miesięcy

Renia - no musisz mi uwierzyć, że po 23. zasadzie Deklaracji Sztokholmskiej czy przytoczeniu entej definicji spadła mi powieka Ale... jeszcze do obrony daleko - najwyżej coś zmienię

Ola - od paru lat mam zieleń na Wielkanoc, więc podoba mi się pomysł Pantone na ten kolor Jest świeży i nie rzuca się specjalnie w oczy

Kasia - tak, skrzydłokwiaty Już ponad 2 lata są ze mną W miarę możliwości (raz na 2 miesiące ) zamiast tradycyjnego podlewania zapewniam im kilkuminutowy prysznic - on lubią wilgoć w powietrzu, inaczej końcówki liści im schną.

Siaka - pochodziłem dziś po mieście i wiosna to jedynie do sklepów zawitała

Sylwia - na razie mam przepisaną stertę książek, artykułów, ustaw, aktów prawnych i innych konstytucji - wciągające to to nie jest Jeszcze jeden rozdział z opracowań strategii i zacznę autorski - tam może włączę tryb powieściopisarz Cięcia traw chyba nikt nie lubi, ale z drugiej strony to jedyna rzecz jaką trzeba z nimi zrobić, same rosną

Madzen - u Ciebie żółty by się sprawdził W swojej osobistej łazience go wprowadziłem i... pasuje mi

Wszystkim odpowiedziałem? Jeśli nie to reklamacje przyjmuję 7 dni w tygodniu, jak się mi będzie chciało rozpatrzone zostaną od ręki Na razie lecę uczyć się? na egzamin z pośrednictwa (nie żebym nie pracował w tej branży swego czasu i wiedział o niej wystarczająco dużo, gdzieżby ).
Coś jeszcze, coś więcej... 18:56, 24 sty 2017

Do góry

Sebek mocno na czasie-jak zwykle
To po prawej to skrzydłokwiat?Jeśli tak-to u mnie wygląda zdecydowanie smętniej.
Coś jeszcze, coś więcej... 18:53, 24 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ktoś prosił o zdjęcia greenery? Tyle mam

fajnie
ja już ten kolor kiedyś przerabiałam
W oflisowym ogrodzie 18:52, 24 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Róże... Ascota już mam, w zamiarze mam jeszcze dokupić Munstead Wood i Leonardo da Vinci Tylko... jeszcze nie wiem kiedy i gdzie

Gdzie ja je kupię to też jeszcze nie wiem Może część w rosarium jak będę w szkółce
Lubię zaglądać do tego sklepu, bo jest dużo informacji użytkowników.
http://www.floribunda.pl/chippendale-id-176.html
Coś jeszcze, coś więcej... 15:18, 24 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Doczytałem - mam tyle błędów stylistycznych, ze boli A tak wciągająca, ze dwa razy zdążyłem usnąć

Nie wierzę, ze nudną pracę napisałeś
Coś jeszcze, coś więcej... 15:13, 24 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Dawno zdjęć nie było
Narcyzy jak na razie puściły szczypiorek - czekam na więcej

Storczyki zaczynają spektakl (PS. tak - biały jest sztuczny )

u mnie tez doniczkowo

a jak czesto ci kwitna falki ? (oprocz sztucznego )
Coś jeszcze, coś więcej... 14:04, 24 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ktoś prosił o zdjęcia greenery? Tyle mam

w pierwszej chwili myślałam, że to soki
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies