Ewa - na szczęście mam co robić to nie dłuży się mi to czekanie

Bo już chyba ze 2 tygodnie to trwa
Angelika - jeszcze nie tak dawno kupowałem sobie owoce i robiłem takie zielone soki, choćby z kiwi i bananow - teraz... firma dba o moją owocową dietę zapewniając świeże raz w tygodniu
Aga - Dendrobia u mnie jakoś nie chcą rosnąć - motylników za to z jednego mam już 4, falenopsisy też nie narzekają
Kasia - nie liczę im

Ale ze dwa razy w roku, po parę miesięcy
Renia - no musisz mi uwierzyć, że po 23. zasadzie Deklaracji Sztokholmskiej czy przytoczeniu entej definicji spadła mi powieka

Ale... jeszcze do obrony daleko - najwyżej coś zmienię
Ola - od paru lat mam zieleń na Wielkanoc, więc podoba mi się pomysł Pantone na ten kolor

Jest świeży i nie rzuca się specjalnie w oczy
Kasia - tak, skrzydłokwiaty

Już ponad 2 lata są ze mną

W miarę możliwości (raz na 2 miesiące

) zamiast tradycyjnego podlewania zapewniam im kilkuminutowy prysznic - on lubią wilgoć w powietrzu, inaczej końcówki liści im schną.
Siaka - pochodziłem dziś po mieście i wiosna to jedynie do sklepów zawitała
Sylwia - na razie mam przepisaną stertę książek, artykułów, ustaw, aktów prawnych i innych konstytucji - wciągające to to nie jest

Jeszcze jeden rozdział z opracowań strategii i zacznę autorski - tam może włączę tryb powieściopisarz

Cięcia traw chyba nikt nie lubi, ale z drugiej strony to jedyna rzecz jaką trzeba z nimi zrobić, same rosną
Madzen - u Ciebie żółty by się sprawdził

W swojej osobistej łazience go wprowadziłem i... pasuje mi
Wszystkim odpowiedziałem? Jeśli nie to reklamacje przyjmuję 7 dni w tygodniu, jak się mi będzie chciało rozpatrzone zostaną od ręki

Na razie lecę uczyć się? na egzamin z pośrednictwa (nie żebym nie pracował w tej branży swego czasu i wiedział o niej wystarczająco dużo, gdzieżby

).