Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

siakowa 19:35, 24 sty 2017

Jak tu wiosennie
sylwia_slomc... 20:42, 24 sty 2017

Czytam, że praca częściowo oddana, a jeśli choć w części tak napisana jak posty to na pewno nie uśpiTeż już do wiosny dni poganiam Storczyki trochę mi parapety za moment ożywią widzę, że też masz Z Cięciem traw nie Tylko Tobie przyjdzie się zmierzyć, ja giganteusa sekatorem tym wielkim ścinam bo małym nie da rady
Madzenka 06:49, 25 sty 2017

A ja dumam czy w żółty nie pójść ?
Sebek 16:08, 25 sty 2017

Ewa - na szczęście mam co robić to nie dłuży się mi to czekanie Bo już chyba ze 2 tygodnie to trwa

Angelika - jeszcze nie tak dawno kupowałem sobie owoce i robiłem takie zielone soki, choćby z kiwi i bananow - teraz... firma dba o moją owocową dietę zapewniając świeże raz w tygodniu

Aga - Dendrobia u mnie jakoś nie chcą rosnąć - motylników za to z jednego mam już 4, falenopsisy też nie narzekają

Kasia - nie liczę im Ale ze dwa razy w roku, po parę miesięcy

Renia - no musisz mi uwierzyć, że po 23. zasadzie Deklaracji Sztokholmskiej czy przytoczeniu entej definicji spadła mi powieka Ale... jeszcze do obrony daleko - najwyżej coś zmienię

Ola - od paru lat mam zieleń na Wielkanoc, więc podoba mi się pomysł Pantone na ten kolor Jest świeży i nie rzuca się specjalnie w oczy

Kasia - tak, skrzydłokwiaty Już ponad 2 lata są ze mną W miarę możliwości (raz na 2 miesiące ) zamiast tradycyjnego podlewania zapewniam im kilkuminutowy prysznic - on lubią wilgoć w powietrzu, inaczej końcówki liści im schną.

Siaka - pochodziłem dziś po mieście i wiosna to jedynie do sklepów zawitała

Sylwia - na razie mam przepisaną stertę książek, artykułów, ustaw, aktów prawnych i innych konstytucji - wciągające to to nie jest Jeszcze jeden rozdział z opracowań strategii i zacznę autorski - tam może włączę tryb powieściopisarz Cięcia traw chyba nikt nie lubi, ale z drugiej strony to jedyna rzecz jaką trzeba z nimi zrobić, same rosną

Madzen - u Ciebie żółty by się sprawdził W swojej osobistej łazience go wprowadziłem i... pasuje mi

Wszystkim odpowiedziałem? Jeśli nie to reklamacje przyjmuję 7 dni w tygodniu, jak się mi będzie chciało rozpatrzone zostaną od ręki Na razie lecę uczyć się? na egzamin z pośrednictwa (nie żebym nie pracował w tej branży swego czasu i wiedział o niej wystarczająco dużo, gdzieżby ).
Magda70 20:48, 25 sty 2017

Sebek napisał(a)

U mnie? Promotor zachwycony oddana pierwsza częścią licencjatu, a ja po tej długiej nocy wyglądam jak sylwestrowe modelki zPytania na śniadanie
Na forum? Ogrodniczki po rozebraniu choinek wykupuja ciemierniki z marketów i wszelkie nasiona - a tak to nie wiem, z czegoś musiałem w końcu zrezygnowac, co nie?

Nowe możliwości posadzenia czegoś brzmią obiecująco

ani ciemiernika ani nasion nie kupiłam
ale hiacynty szt 4 mam
Basilikum 20:59, 25 sty 2017

cos tu z ta wiosna oszukujesz, ubranko ma takie samo jak zima
zielone deko mi sie podoba ten kolor na zawsze bede miec w jadalni
no i slonka zazdroszcze u nas pochmurnie bleeee
Sebek 17:37, 26 sty 2017

Magda70 napisał(a)

ani ciemiernika ani nasion nie kupiłam
ale hiacynty szt 4 mam

Doczytałem na innych wątkach
Sebek 17:38, 26 sty 2017

Basilikum napisał(a)
cos tu z ta wiosna oszukujesz, ubranko ma takie samo jak zima
zielone deko mi sie podoba ten kolor na zawsze bede miec w jadalni
no i slonka zazdroszcze u nas pochmurnie bleeee

U mnie sesja i zaliczenia - tez bleeee
alinak 22:10, 26 sty 2017

Sebek podpowiedz jakiś fajny nawóz do storczyków .Jeden mi ładnie kwitnie
a drugi ....gdzieś mu liście miękną. Taki nijaki się zrobił i nie zakwitł.
Mam jakiś żel...nie wiem czy nie przedobrzyłam ...aaaa same kłopoty z tymi parapetowcami .
kasja83 07:57, 27 sty 2017

Sebek jak modelki z "pytania na śniadanie"?Padłam