Witaj Renia Bardzo pięknie zmienia się twój ogród - wgłębnik super
Wrócę do twoich dylematów odnośnie tego zdjęcia - będę szczera! Dla mnie największym atutem tego miejsca jest ta biała ściana i możliwości jakie daje - a są ogromne.Już sama z siebie jest fantastycznym tłem! Jedno co mnie razi są niestety jałowce....robią bardzo ciężkie wrażenie i na dodatek są z innej bajki - czyli lepiej było pociągnąć tam szmaragdy. Ta przestrzeń za ścianką wodną a na tle białej ściany świetnie uzupełniłyby np Miskanty "Gracki" z werbeną.Pomiędzy bukszpany można posadzić więcej lżejszych roślin typu np.jarzmianki,stipy,turzyce,liriope muskari...I nie dosadzałabym kolejnego drzewa! To takie moje spostrzeżenia bo cały ogród bardzo pięknie tworzysz
Pozdrawiam
Jaki śmiech, jaki śmiech??? Te zdjęcia z Queenami wieczorową porą są suoer. Szczególnie to drugie mi się podoba. Taki spokój z niego bije. Pytałeś mnie wczoraj o moje zdjęcia. A jaki Ty masz aparat/obiektyw? Bo tak naprawdę to najważniejszy jest obiektyw.
Moje ML w liczbie 4 też chyba kaput i też ich nie mogę odżałować. Ja kupowałam w ubiegłym roku właśnie na trawki.pl. Sadzonki były takie sobie i potem żałowałam, bo w co za niewiele większe pieniądze były naprawdę wypasione do kupienia. Mimo to żałuję, bo może by się w tym roku rozbujały. A te rozplenice z kiermaszu to bardzo ładne kupiłeś.