Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem

mateuszmichn 21:48, 08 maj 2016

Pawlus napisał(a)
Nie mam zdjęć niestety. Cały dzień wiało, zrobienie zdjęć skończyło się fochem z przytupem

Chyba wstanę jutro o 6 i oblecę ogród z rana.

Hahaha foszek i już
Pawlus 22:53, 09 maj 2016

I znów nie mam, koszenie trawnika było ważniejsze bo przez tydzień po oprysku na chwasty strasznie wybujał.
Mam tylko na szybko Queeny. Ale to aż śmiech pokazywać przy szale tulipanowym na forum

Po prawej rozplenice z kiermaszu. Czosnki chyba też miały za sucho bo tylko kilka wypuściło główki. Liście muszę wyciąć.

Nie zdążyłem już posprzątać po sadzeniu rozplenic, przyszła wielka chmura, ale deszczu malutko.
pawel_snopek 22:59, 09 maj 2016

Tulipki piękne i zazdroszczę rozplenicy moja zmarzła cała Pozdrawiam
Pawlus 23:13, 09 maj 2016

O dziwo rozplenice przeżyły prawie wszystkie. Tylko 1 Hameln sadzona we wrześniu nireuszyła.
mateuszmichn 23:18, 09 maj 2016

Ojj piękne tulipanki
Katarzyna13 07:20, 10 maj 2016

Cudnie
MirellaB 17:54, 10 maj 2016

Hmmmmm ceny bardzo wysokie tych traw. Ja trawki kupowałam dwa razy u Pana Trawki http://trawki.pl/

Mam 6 sztuk Miskantów ML i dopiero teraz zaczęły wypuszczać. Jeden nie daje znaku życia, ale cierpliwie czekam. Madżenka pisała, że trawy w maju dopiero ruszają

Piękne zdjęcia pokazujesz, a tulipany uwielbiam w każdej ilości
Zana 18:44, 10 maj 2016

Pawlus napisał(a)
I znów nie mam, koszenie trawnika było ważniejsze bo przez tydzień po oprysku na chwasty strasznie wybujał.
Mam tylko na szybko Queeny. Ale to aż śmiech pokazywać przy szale tulipanowym na forum

Jaki śmiech, jaki śmiech??? Te zdjęcia z Queenami wieczorową porą są suoer. Szczególnie to drugie mi się podoba. Taki spokój z niego bije. Pytałeś mnie wczoraj o moje zdjęcia. A jaki Ty masz aparat/obiektyw? Bo tak naprawdę to najważniejszy jest obiektyw.

Moje ML w liczbie 4 też chyba kaput i też ich nie mogę odżałować. Ja kupowałam w ubiegłym roku właśnie na trawki.pl. Sadzonki były takie sobie i potem żałowałam, bo w co za niewiele większe pieniądze były naprawdę wypasione do kupienia. Mimo to żałuję, bo może by się w tym roku rozbujały. A te rozplenice z kiermaszu to bardzo ładne kupiłeś.

Pawlus 22:12, 10 maj 2016

MirellaB napisał(a)
Hmmmmm ceny bardzo wysokie tych traw. Ja trawki kupowałam dwa razy u Pana Trawki http://trawki.pl/

Mam 6 sztuk Miskantów ML i dopiero teraz zaczęły wypuszczać. Jeden nie daje znaku życia, ale cierpliwie czekam. Madżenka pisała, że trawy w maju dopiero ruszają

Piękne zdjęcia pokazujesz, a tulipany uwielbiam w każdej ilości

Pewnie większe pojemniki. Cena dla mnie normalna, po tyle w szkółkach też kupuję. Zaryzykuję, czekam tylko na potwierdzenie dostępności kilku odmian.
Pawlus 22:13, 10 maj 2016

Zana napisał(a)

Jaki śmiech, jaki śmiech??? Te zdjęcia z Queenami wieczorową porą są suoer. Szczególnie to drugie mi się podoba. Taki spokój z niego bije. Pytałeś mnie wczoraj o moje zdjęcia. A jaki Ty masz aparat/obiektyw? Bo tak naprawdę to najważniejszy jest obiektyw.

Moje ML w liczbie 4 też chyba kaput i też ich nie mogę odżałować. Ja kupowałam w ubiegłym roku właśnie na trawki.pl. Sadzonki były takie sobie i potem żałowałam, bo w co za niewiele większe pieniądze były naprawdę wypasione do kupienia. Mimo to żałuję, bo może by się w tym roku rozbujały. A te rozplenice z kiermaszu to bardzo ładne kupiłeś.

Forumowicze po 700 cebul sadzą a u mnie ledwo 30 szt

Ja mam body Canon Eos 700d + obiektyw 18-135 (kitowy). Na razie mi wystarcza a nie wiem czym kierować się przy wyborze czegoś lepszego.