Zanim powstanie ściana wodna, dosadzę pod nią przejściowo rozplenice, jako przedłużenie zeszłorocznego rzędu. Nie wiem, czy w tym roku zdążymy dociągnąć wodę.
Bardzo proszę, powiedzcie co zrobić z ta stipą, chciałam zaczekać do 15 maja ale jest już tak duża i zaczynają jej posychać końcówki. Można ja wysadzić do gruntu? Nie zmarznie?
Doorenbosy nie mają ochoty wypuszczać listków, za to czosnki mają już piękne pąki.
Spod świerków wysadziłam ML i zrobiłam e-lkę z jeżówek. Ta długa rabata pod świerkami będzie w tym sezonie ujednolicana. Dosadzę jeszcze sporo kłosownicy, bo przynajmniej nie wymarza...
Incrediball - mam nadzieję, że pięknie zakwitną. Jedna rozplenica w rzędzie jeszcze wcale nie ruszyła.
Kasja no weź mnie nie strasz, ma być 2 metrowy pieniek a potem korona i tak ją będę prowadzić , mam nadzieję że dam radę.
Zdjęcia dla Amelii - nie mogę Ci przesłać MMSem dlatego tu wklejam. Cena 29,00zł, wielkość tak ok 1,4m. Mała edycja bo mi się byczek trafił - nie wiem jak się zawstydzoną buźkę wstawia to będzie uśmiechnięta .