Toszka
19:35, 08 maj 2016
zebrinus ma 4, albo i 5 razy szersze liście. Ml, ma cieniutkie, zwiewne powiewajace jak tryskająca fontanna, Miałam zebrinusa prawie 5 lat (u nasady, przy ziemi miał prawie 1,50m), to wiem co mówię, nie teoretyzuję. Wiem też jak potwornie ciężko było go wykopać, siekierą trzeba było ciachać. Wkurzał mnie jak w październiku, po pierwszych przymrozkach robił się suchy i martwy, kiedy inne miskanty nawet tego nie zauważały, albo nabierały pomarańczowo-czerwonych kolorów i dalej powiewały i żyły.
Co w innych ogrodach to mnie nie interesuje - chcę ci dogodzić
Chce ci pomóc stworzyć twój ogród - ogród radości i dumy
Nie musisz stosować moich rad, bo to twój ogród. Ja tylko wyrażam swoje opinie i poddaję ci sugestie.
Elu, przestaniesz żałować zakupów (ja też żałowałam - każdy musi ten etap przejść) jak najpierw przygotujesz dobry, doskonały wręcz plan nasadzeń. Na spontan to tylko można w ciążę zajść
Przez te nieplanowane zakupy wydaje się najwięcej pieniędzy, zamiast kupić jedną, sporą, droższą roślinę. Ja już tak robię. Ty zaraz też będziesz tak robić - wspomnisz moje słowa
Ale z radością widzę, że klarują ci się upodobania
Co w innych ogrodach to mnie nie interesuje - chcę ci dogodzić

Nie musisz stosować moich rad, bo to twój ogród. Ja tylko wyrażam swoje opinie i poddaję ci sugestie.
Elu, przestaniesz żałować zakupów (ja też żałowałam - każdy musi ten etap przejść) jak najpierw przygotujesz dobry, doskonały wręcz plan nasadzeń. Na spontan to tylko można w ciążę zajść

Przez te nieplanowane zakupy wydaje się najwięcej pieniędzy, zamiast kupić jedną, sporą, droższą roślinę. Ja już tak robię. Ty zaraz też będziesz tak robić - wspomnisz moje słowa

Ale z radością widzę, że klarują ci się upodobania