Co wysypałaś brązowego na te scieżkę? Też mam parę scieżek takich gdzie trawa marnie rośnie i zastanawiam się co pozmieniać. Jeszcze nie teraz ale za jakiś czas, gdy trawa całkowiecie zmarnieje.
Nie, nie nowe, ale jeszcze nie ostatnie - jeszce zostawiam sobie to miejsce, powoli robie wyspy, tam drózka tez sie trochę wije miedzy drzewami, ale to historia na inna okazje
Ta wiecznie węszy w kompoście
A mahonia jest powalająca =- pachnie tak mocno jak hiacynty!
To wiśnia różowa 'Pendula'
Tu też, tylko niżej szczepiona i krótko przycięta w zeszłym roku bo coś "chorowała"- sądząc po kwitnieniu- ma jej się na życie
No wielkie WOW Piekna jest!. Trawnik tez piekny, dobrze że choc focisz na bieżąco bo widoki masz wspaniałe... Trzymam kciuki za sukcesy w pracy - kiedy jest szansa że zwolnisz tempo?
Jedna moja brzoza ma taki "kikut" wystający nad ziemią (tak miała już w szkółce)stąd moje pytanie czy to jest część korzenia czy też może jakaś odnoga z której coś wyrośnie lub jest konieczność wycięcia go?? Bardzo proszę o pomoc
Mam jeszcze jedno pytanie (za ewentualny absurd przepraszam) ale czy to normalne że dorenboos jest tak "zielono brudna"?? Dopiero niedawno kora się taka zrobiła.. Czy z nią jest OK??
A i zapomniałam że i u mnie burza była, troche tulipanów mi zsiekła , tych botanicznych Dobrze że magnolka cała bo za nią bym najwięcej płakała...
A potem zrobiło sie tak i od razu gęba sie śmiała
A ja pełna satysfakcji po dwóch dniach ogrodowych prac. Dokarmione rododendrony, przesadzone barbule, uporządkowane dwie najdłuższe rabaty, zrobione kanciki, przycięte róże i inne drobne poprawki. Z pozostałymi pracami uporam się szybko.