Trejaż mi się nie podoba. Wielka róża z tego miejsca już jest wykopana a inna wrosła korzeniami. No cóż muszę sie na niego jakoś patrzeć
Wiosna bez tulipanów nie byłaby dla mnie wiosną , tak mam od 2002 r , czyli od czasu gdy mam swój ogród
Czekam na te niespodzianki w kolorze purpury
Melduję że bronze form zyje. trochę ja oskubałam dzisiaj po bokach ale środek żyje i juz wychodza nowe źdźbła
Na zakończenie temat patyczków w doniczkach, nie ruszajmy ich przynajmniej 2 miesiące. Ja już miałam nie robić sadzonek ale i tak mnie skusiło przy cięciu wetknąć kilka patyczków obok ciętej rośliny, mają się dobrze a dwie to wyglądają lepiej niz roślina macierzysta Bardzo dziękuję Wszystkim za odwiedziny i miłe słowa Obejrzałam prognozę pogody i idę schować trawę pampasową do garażu, zostało mi też do obejrzenia kilka ogrodów. Serdecznie pozdrawiam i do kolejnej niedzieli
Dzisiaj u nas w centrum ogrodniczym było spotkanie z p. Markiem Jezierskim można było skorzystać z wielu cennych porad- byłam i ja i poczyniłam małe zakupy
no i trochę żurawek z centrum
O gabionach własnej roboty już trochę czytałem, Sebek chyba sam robił zabudowę studni. Jak patrzę na ceny gotowych to za głowę można się złapać. 2, 3 metry idzie przeboleć ale nie tyle co ja mam...