Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016

sylwia_slomc... 19:10, 24 kwi 2016

Spotkania się zaczęły Fajną wycieczkę miałaś U nas po deszczowym dniu słonko zaczyna wyglądać na zachodzie, może jutro będzie ładniej
hanka_andrus 20:21, 24 kwi 2016

U Violi za płotem u sąsiada wypatrzyłam taką magnolkę.

Że też ostatnio mi w oczy lazą? I nie tylko magnolie!

Chyba mam już kota? Ale czy aż takiego?

Basilikum 20:59, 24 kwi 2016

za mna tez Magnolie laza i koty
violka171 21:10, 24 kwi 2016

Niedziela,za to jaka niedziela mimo zmiany pogody raz słońce raz grad ,pogoda w duszy była !!!!! ,przede wszystkim-Hanus jeszcze raz dziekuje z całego serduszka za odwiedziny w skromnych moich progach ,czułam się zaszczycona Twoją wizytą i Wnuczka Błazejka (super chłopiec  )mam nadzieję że to smardze na mojej działce bo nie wybaczyłabym sobie gdyby było inaczej !!!!!!!!!!!Dziękuję za mądrości które przekazałaś mi pokazując co śmieć 
NIE DZIĘKUJĘ jeszcze raz za Bodziszka wielkoplatkowego,Zawilca,Wielosiła,Tawółkę,Orliki,Pierwiosnki,Gozdzika pełnego,i nasionka ach  uraczyłaś mnie swoim dobrodziejstwem-obiecana rabatka będzie zrobiona ,mam nadzieję że i moje się przyjmą.
Szkoda tylko że czas tak szybko umknął  i nie zaliczyliśmy wystawy kwiatowej  i w ogóle mało czasu ,zdecydowanie za szybko zięć Cię zabrał  Ale dziękuję chociaż za te 4 h-było wspaniale
hanka_andrus 21:11, 24 kwi 2016

To wstawimy Izo magnolie do ogrodu, a koty za płot!
hanka_andrus 21:24, 24 kwi 2016

Nie żałuj Violetko tego kiermaszu, tak jak i ja nie żałuję! Skromne straganiki były, widziałam obok przejeżdżając. A i tłumu ludzi tez nie było, chyba pogoda odstraszyła. Zapewne, pierwsza taka propozycja dla mieszkańców i za mało nagłośniona.

Grzyby, spokojnie zjem i ususzę! Będę miała wspomnienie zapachowe z pobytu u Was!

Dzieci cudownie się dogadały, Błażej w drodze sobie chrapnął, i obudził się przed samym domem.
Całuski dla dziewczynek! W realu ich całować nie chciałam, jeszcze jestem zbyt obca babcia.
Dla mnie również była to fajna sprawa, w moim stanie fizycznym, takie wypady na odległość to już spore utrudnienie. Ale było super i liczę na kolejne spotkanie. Pa

violka171 21:46, 24 kwi 2016

HA HA hania co Ty wygadujesz jakie utrudnienie!!,Dziewczynki i chłopcy patrzcie i czytajcie dla Hani utrudnieniem jest tylko chodzić po betonie itp,ale pokażcie jej ogród-będzie skakać jak ta lala ha ha
Haniu jak no ja nie byłam na tym kiermaszu bo do 17 byłam w ogrodzie-ogarnialiśmy tunel co by był na tip top-moze i masz racje ze strata czasu ,i zobacz z tego wszystkiego nie zasypałam nasion pierwiosnków hi hi ,w ogóle dziś po Twoim wyjezdzie byłam tak rozkojarzona oczywiście pozytywnie że wow, chcialabym mieć taką Hanusie pod ręką
Kasiek 21:46, 24 kwi 2016

Sliczne dziewczyny i widac ze spotkanie udane, az milo popatrzec A ten serniczek to...hmmmm...sama bym sie poczestowala
violka171 22:00, 24 kwi 2016

Kasiek napisał(a)
Sliczne dziewczyny i widac ze spotkanie udane, az milo popatrzec A ten serniczek to...hmmmm...sama bym sie poczestowala

Prosze częstuj się Hania przywiozła i ja miałam na powitanie do herbatki
SERNIK Z RANA JAK BITA ŚMIETANA
Kasiek 22:05, 24 kwi 2016

violka171 napisał(a)

Prosze częstuj się Hania przywiozła i ja miałam na powitanie do herbatki
SERNIK Z RANA JAK BITA ŚMIETANA

Dla mnie serniczek to ciasto nr 1, pozniej makowiec i tiramisu, a pozniej...to juz wszystkie Jednak nasze Polskie wypieki sa najlepsze Violu, Haniu, dostawiajcie krzeselko, usiade kolo Was i poprobuje i serniczka i herbatki