Heloł, dziś nawąchałam się bzów czyli lilaków na Modlińskiej Z Hanią byłam Kupiłam powojnika o zielonych kwiatach
To nie jest na pewno trawa pampasowa. Za szerokie źdźbła.
Może ktoś zna nazwę mojej trawki? Dostałam jedną kępkę w zeszłym roku jako dodatek do zakupionych tuj. Podzieliłam na trzy i teraz mam 3 spore kępy. Ale nie znam nazwy. Wydaje mi się,że na literę "Ś".
Dzisiaj zaolejowaliśmy taras i obsadziliśmy donice. Dwie będą stały na froncie, a reszta na tarasie
Ja również dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Ani jeszcze raz dziękuję za to, że zabrała mnie ze sobą. Renata (Koleżanka Ani)
Danuś twój wątek to tyle pytań że pewnie bym tu znalazła i odpowiedź , ale mam problem . mogę radykalnie ciąć coniki , bo wybujały mi na 2, 5 m i coś czuję że za chwilkę mogą być nie ciekawe . aha a jak ciąć to tylko pojedynczo gałązki , czy mogę sekatorem
Danusiu, bluszcz lepiej w ziemi ukorzeniać czy w wodzie? Chyba ziemia, prawda? Jeszcze jedno pytanie. Czy krwawnik kichawiec Achillea ptarmica 'The Pearl' szybko się rozrasta? Nie jest czasem ekspansywny?