To zdjęcie bije na głowę wszystkie inne zdjęcia Jęzor słodki, a oczy, to spojrzenie - no to już w ogóle Słodziak jakich mało Na pewno nie jest szkodnikiem
To jest zdjęcie profilowe na całe życie, a nie jakieś tam kwiatki
A inne Twoje zdjęcia i pokazane obrazki - Aga, czapki z głów!!!
Widać OGROM, OGROM, OGROM. Działki to raz, pracy, którą wykonałaś - to dwa, skoku technicznego w robieniu zdjęć żeby pokazać punkt 1 i 2 - to trzy
Jestem pod mega wrażeniem O mega zazdrości, że jesteś taka ogarnięta - nie wspominam
Tylko 4 zdjęcia zrobiłam. Za dużo pracy było
Jak posadzę wszystko to będzie co pstrykać bo dużo luk jest.
To tylko jedna strona domu a obsadziliśmy 4.
To fajna zabawa tak sadzić z ludźmi których się zna. Mam wrażenie że mnie stale odciągali od sadzenia a to kawa, a to herbata, a to jedzenie i nawet jak deszcz delikatnie kropił to już mnie ciągnęli na taras . Nie chciało im się robić
Z patyków hortensji udała się jedna doniczka ale i tak radość jest. Tym bardziej, że jest kwiatuszek maleńki
Hakonki trzy rodzaje z kilku listków dosłownie takie gęste sadzonki urosły. Będą na nowe rabaty Jeszcze rozchodniki i laurowiśnie będę mnożyć. Niektóre rośliny dla przyjaciół do nowego ogrodu jak znalazł
Wszystko co napisałaś jest prawdą. I ponieważ mój sąsiad wybudował mur, chyba nie będę miała z tym problemu. Będę tego pilnowała. Przy okazji pokarzę, co mi "zafudował" drugi sąsiad, sadząc u siebie dzikie wino. A na poprawę nastroju i żeby nie było, że jestem zrzędą.
Synogarlice, parka która się u mnie zadomowiła
No właśnie u mnie też niby dolało solidnie ale pod krzewami to tak sobie mokro… Nie kopałam ale podejrzewam, że głębiej to szału nie ma… Bylinom i trawie wystarczy.