Dziękuję, ale czy to nie kłopot, masz tyle do zrobienia u siebie.
Na liliowcowej zaczyna gwiazdorzyć molinia o czarnych kwiatostanach, już jest mojego wzrostu z kwiatostanami, czy Ty masz taką? Muszę na wiosnęzrobić więcej sadzonek.
Zawsze mam problemy po ciężkich pracach. Ale musiałam się zmóc i uporządkować do końca. Ledwo żyję, sztywnienie nie jest przyjemne, ale zrobiony jest kawał roboty. Dziś 15 takich pojemników poszło na rabaty, wczoraj 6 czy 8.
Na jutro mam plan, dokończyć koszenie, może godzina pracy i poza tym luzik.
Chodzi bardziej o lekkie oświetlenie zeby widzieć gdzie jest chodnik etc niż doświetlenie tegoż parkingu.
Zamku może nie postawię, ale oświetenie jak na zamku mogę
ostatnio znów widziałam led w jakimś metalowym profilu. Akurat jest dzien ale o podobny efekt mi chodzi. W domu w łazienkach mamy led, ale sa schowane za lustrem więc dają tylko takie lekkie rozświetlenie pomieszczenia. o podobny efekt chodzi na parkingu i częściowo wzdłuż podjazdu jak wieczorem idziemy z psem/kiedys dziewczyny będą wracać ze szkoły/imprez etc.
Cześć!
Podpowie ktoś co to za dziadostwo i jak z tym wygrać? Turzyca? Cyperus esculentus?
Mam tego jakieś 100 m2 na 120 m2 terenu pod trawnik
Skoszona często zakwita, zostawia sztywne i twarde pędy
Basiu, końcówka lipca w Twoim ogrodzie na bogato, kolorowo i bujnie. Wspaniałe powojniki, wielkie hortensje, ogromne krwawnice,
brunery i inne różności, cudnie.