Dziękuję, że o mnie myślisz Ale z oprawy kamieniem jednak (prawdopodobnie) zrezygnujemy ze względu na różnice poziomów. Z jednej strony murek miałby 30cm wysokości, z drugiej pół metra... Nie wyglądało by to dobrze Tylko podkreśliłoby spadek terenu.
Świetne te lustrzane okienka. Sami je robiliście? Z osobnych elementów?
Lusterka masz wpasowane w każdą część okienka, czy to jedno duże lustro a na nim listewki?
Pytam, bo będę miała po remoncie lustro z łazienki i zastanawiam się czy go jakoś nie wykorzystać na działce... może wpasować zamiast szybek w drzwi... i takowe pomalować na biało, różowo... lub fioletowo A później wstawię w ciemny zakątek działeczki, żeby go rozweselić...
Lipa lubi się łamać przy wietrze. Pewnie wytnę tą lipę też, a posadzę jedno mocne, duże drzewo - pewnie jakiegoś klona albo kilka kolumnowych - nie myślałam jeszcze jakie mogły by być. A może jakiego iglaka? kolumnowego?
Bardzo ciekawy zarys ogrodu, może już niedługo drzewka oliwne będą u nas standardem, klimat się ociepla więc nic straconego, będę podziwiała twoje poczynania, powodzenia
Witam, grusze piękne pogoda masz rację nie umila prac w ogrodzie u mnie nawet chwilowo śnieg z deszczem padał, udanych wypieków w domowym zaciszu, pozdrawim
No chwaściki to potrafią wejść w kadr. Tutach chodziło o pokazanie kolejnej niespodzianki, jaka się u mnie pokazała, a wyostrzyły się paskudy Już ich na szczęście nie ma