No jestem Przecież milczeć nie będę, jak mi znienawidzenie groziło...
Madżence przyjdzie nam dziękować! I to jak!
A skąd tyle bukszpaników weźmiesz.... ?... Może pospołu kupimy?
Dzisiaj był dzień relaksu. Powolutku cięłam sobie kwiatek po kwiatku w 18 lawendach... Słońce świciło, było cieplutko, lawenda pachniała.... Wypoczęłam
A M kosił i wertykulował trawkę.
A ta rabatka dostała kołnierzyk z miniaturowych host. pewnie za rok będę wykopywać, ale róże łyse po chorobie i mnie drażniło to wolne miejsce pod rózami, trytomami i laurowiśnią
Zobaczę co dziewczyny polecą. W ubiegłym roku zamiawiałm w swiatcebul.pl i cebule.pl Wszystko było ok. kiwtły pięknie i nawet kolory były zgodne zamówieniem.
To nie moja wina.. wszystkiemu winna Madżenka, to ona Gap-owy wirus rozsiała... z doskonałym skutkiem jak widać... ale ja też wymiękłam po obejrzeniu tych zdjęć....... chociaż jedną taką rabatkę mieć...
Ale inspiracje piękne, prawda?... Ale obwódki bukszpanowe, to już chyba raczej są kultowe u nas?.
Sebciu.. to wpadliśmy chyba oboje w tego Gapa......
Chyba wiem jak się czujesz ja również nie mogę sobie znaleźć miejsca jak intensywnie o czymś myślę i muszę na już podjąć decyzję Tak czy owak ja obstaję za swoim a Ty na pewno wybierzesz tak , że będziesz zadowolona .... Bo lubisz być zadowolona buziolek
A raz kozie śmierć , niech będą czarne. Najwyżej za rok kupię inne
No mam cel na przyszly rok, będę Twoją pergolę kopiować
A pod kule dałabym jednego miskanta morning light - takie delikatnych paseczki i cieniutkie listki byłyby super.
Ale masz rację brązowa trawa np carex buchanani też rewelacja. Ale sama zdecydujesz jak popatrzysz w różnych porach dnia na te swoje cudeńka
Madżenka - no nie żartuj?? Ty będziesz mnie kopiowac??? wow
Nad morning lightem pomyslę, faktycznie w tle zrobilby fajny efekt przewieszając się nad kulkami....tylko będę musiala go zamówić przez net, bo w mojej okolicy niedostępny
Marzenko - zakładasz, że zima będzie biała? Ja w tamtym roku na maksa otaczałam się bielą bo mi właśnie śniegowej brakowało
Te misy z ostatniego lina są przepiękne! Ja bym białe brała A jak czarne to bardziej matowe, to te błyszczące trochę za bardzo krzyczą jak dla mnie...no ale do nowoczesnych klimatów w sumie pasują
Białe mam i mogę miksować
Czarne zawsze mogą w domu wylądować .....
Nie chcę chyba już tak dużo bieli.... Sama nie wiem