Anbu będzie ID-u Finki już zamówioneeM ma koncept na ogranicznik.
Fotka z placu boju:
I druga:
Finał obfocę jutro-prawa strona podjazdu czeka jeszcze na rośliny.
A tak za płotem lasek wita wiosnę
Kasiu, mam tylko dwie magnolie
Ogród mam mały, ale trochę się w nim mieści Dziś podlewałam hortensje nawozem i przy okazji policzyłam je. Mam ich 29, aż sama się zdziwiłam, że tyle się zmieściło
Sasanka czerwona się otworzyła
Moja nowa grzadka przed bylym kurnikiem. Poziomki przywiozlam z Pl jak tu przyjechalam reszta pachnie nowoscia
i posadzona tam jesienia piwonia, troche opozniona w stosunku do tych "starych". Ciekawa jestem czy w tym roku zakwitnie, chyba raczej nie
Jak masz na jakiegoś skrętnika ochotę, to tylko napisz Przygotuję Ci, Słoneczko Gosiu, pisałaś u kogoś, że jak cebulki były za głęboko posadzone, to krokusy nie kwitły? U mnie teraz wyszły listki kolejnych krokusów i one nie kwitły. Trzeba coś zrobić z cebulkami, czy zakwitną za rok?
Olu,bardzo cię proszę o pomoc.Coś tam nabazgrałam i nie wiem czy tak może być?
Chcę posadzić w obwódce z bukszpanu jakieś drzewo ale nie wiem jakie,chyba musiałoby byc jakieś niewielkie kolumnowe(może jakis purpurowy buk).Na froncie mam purpurowego buka purple fountain rownież w bukszpanowej obwódce posadzony w kwadracie z jasnym otoczakiem.Między kulkami z bukszpanu myslałam o jakieś trawce ale nie wiem jakiej.A przed szmaragdami chciałam red barona,rozplenice hameln i jakieś brazowe trawki.Bardzo proszę Cię o pomoc,bo Twój ogród jest dla mnie ogromną inspiracją.Ja uwielbiam Twój kawałek ziemi
jelonki super
a tęcza osz w mordkę-uwielbiam takie widoki też dziś czekałam u siebie w ogrodzie ale niestety słoneczko nie chciało się po deszczu wynurzyć
Mam wrażenie że z tą tęczą wyczytałaś w moich myślach
Gratki Izuniu za zdjęcia
Wspaniałe-dziękuję