blacha pełzanie takie dalekie na pewno trochę ograniczy ale co z tego jak 10, 15, 20cm itd. od matki są nowe mini kępki, ja nie mam do niej nerwów...
w korze łatwiej wyrywać odnogi więc póki co zostaje ale już myślę nad wymianą
U mnie buszuje kret, albo budował bo po zimowej masakrze jest chwilowy spokój. U nas tez bylo dzis ladnie i ciepło, deszczyku tylko troszkę... W sumie takie małe cieple krople to tylko ma plus.... Trawa kolejny raz do koszenia
Ola, przestarszyłaś mnie tymi ID.. Ja posadziłam 11 sztuk w rzędzie przed rh i tak mi się podobają... A myślisz że sadzenie w dużych doniczkach bez dna by się sprawdziło???
Olu,bardzo cię proszę o pomoc.Coś tam nabazgrałam i nie wiem czy tak może być?
Chcę posadzić w obwódce z bukszpanu jakieś drzewo ale nie wiem jakie,chyba musiałoby byc jakieś niewielkie kolumnowe(może jakis purpurowy buk).Na froncie mam purpurowego buka purple fountain rownież w bukszpanowej obwódce posadzony w kwadracie z jasnym otoczakiem.Między kulkami z bukszpanu myslałam o jakieś trawce ale nie wiem jakiej.A przed szmaragdami chciałam red barona,rozplenice hameln i jakieś brazowe trawki.Bardzo proszę Cię o pomoc,bo Twój ogród jest dla mnie ogromną inspiracją.Ja uwielbiam Twój kawałek ziemi