A dzisiejsze popołudnie spędziłam na dosadzaniu runianki na rabacie bukszpanowej
Wszystko byłoby fajnie gdyby nie żwirek rozsypany kilka tygodni wcześniej
Znam wiele przyjemniejszych zajęć ale cóż
A może doradzicie mi co zrobić żeby runianka zachowała swą zieleń a nie przybierała żółtawy kolor?
Skoro wydaje Ci się pusta, to pewnie jest dość duża. Nie podałaś żadnych wymiarów ani zdjęć. Niestety, nie jesteśmy jasnowidzami Rośliny są posadzone w jakimś chaosie, rozrzucone w trawniku. Posadź je grupami, większe z tyłu, mniejsze z przodu. Przede wszystkim wyznacz tą rabatę, bo ja jej tu nie widzę.
chyba fajna jest bo pod nią ulokował się krasnoludek - a właśnie obciach ? hehe zupełnie mi to nie wadzi i mam nadzieję że będzie miał wkrótce kumpla
jablonka kwitnie
na tej rabacie dłubię i nie mogę skończyć - te jałowcowe kulki trochę ograniczyłam bo kilka wycięłam - tak wyczytałam u Irenki to zmałpowałam i jest mniej cięcia
Jak fajnie, że roboty ruszyły.
Powiedz co planujesz na tym przedłużeniu donicy po lewej stronie, ten dodatkowy zakręt?
Na mur możnaby dać deseczki w poziomie jak u Magdy na płocie ale wiem, to sporo roboty.
Dziękuję Wam bardzo
Renatko(renatamama3) paść nornic nie ma sensu. Choć szachownice też kapryśne i nie wszystkie wyszły z jakichś przyczyn.
Renatko(07_Rene) rojnki i rozchodniki coraz bardziej mnie zachwycają. Mam nawet dwa pomysły na nowe hmm no właśnie może instalacje będzie dobrym słowem
Czekamy na rozwinięcie tulipanów bo na razie w pączkach.
Z dedykacją dla Zaglądających