Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:50, 13 sie 2012

Do góry
Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....

Dzieci są mądre i szybko się uczą
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:30, 13 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
Mażdenka.. teraz rozumiem twoja frustracje niemożnością wklejenia fotek
Z tegoż samego powodu wpadłąm we ściekłosć...... wiadro nerwosolu (jak dla chorej krówki), 10 głebokich oddechów.. i kolejna przeglądarka.... ale mi Mozilla nie działa.... jesteś o 1 przeglądarkę do przodu..... albo o 1 masz więcej możliwości
Jak mi w domu się coś pokrzaczy ze sprzętu.. to moi nie podchodzą do mnie bez osłony ..... wszystko lata... ale dzięki temu mam średnio co rok nowa klawiaturkę

Ania widziałam takie klawiaturki ze stali Może powinnaś sobie zakupić????
Roninek chyba coś pogrzebał, bo na mozili wczoraj nie szło, mimo, ze ustawiałam domyślną...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:29, 13 sie 2012

Do góry
Monika352 napisał(a)

Widoczki Przecudne wkleiłaś
W sprawie mat mi nie odpowiedzieli , ale w Nomi który jest ich przedstawicielem u nas, mówili mi że jesienią będą mieli od nich maty ochronne jakimś sposobem je skołuję

No to nieładnie. Prze centrum ogrodnicze chyba trzeba je w tym roku zamawiać, ale z prowizją pośrednikó może być drożej...

Nie koniecznie oni jak Biedronka inne ceny maja wynegocjowane zobaczymy w każdym razie...

Sprawdzę Monika też u mnie i dam Ci znać.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:28, 13 sie 2012

Do góry
Syla napisał(a)

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się

Nie jesteś osamotnionia .... ja również mam taki "Marzeniowy" folderek ....będziemy razem dyndać

Sylwia gdybyś reflektowała na zamianę: kule ciowe i klonik - to oddam Ci dowolny klombik Który chcesz?. A ja myślę gdzie Twój kącik żwirowy z ławką postawić I już wiem ale to na przyszły rok
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:26, 13 sie 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)
Musisz zmienić podpis. Jest pięknie!!!

Kindzia w przysżłym roku, jeszcze muszę jedną rabatę przemeblować Frontową patrząc na skos z mojej kanapy Piwonie pójdą na swoje miejsce, ostatnie się ino jedna lub dwie i wkopię kolejne kulki bukszpanowe
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:24, 13 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się jesteś w katalogu "piekny ogród" w bardzo dobrym i znanym ci i w ogóle towarzystwie (mój ogród jakby w innym katalogu - ciekawe dlaczego) ...

a teraz do Tytusa ... od tequlli ... "chłopie ty kopać nie umiesz" ... po zastanowieniu bo to entelegentna sunia "może i dobrze ... masz fart ... w raju mieszkasz ) ...

Iza zaszczyt mnie kopnął Tak samo robiłam urządzając dom
A TYtus szczeka na Tequillę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:22, 13 sie 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
A mnie powala taras i przepiękne białe meble z donicami Jak ci się sprawują ?? Bo ja jestem przed wykańczaniem tarasu

Meble miodzio. Nic z nimi nie robię. Kurzu na białym nie widać deszczyk poleje i jest czysto. Tak samo z donicami A szary taras i szare donice to nie jest miodzio.... Kurzy się i widać...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:20, 13 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenka skanowanie uważam za lubieżnie nieskromne ... jak tak rzucasz okiem każdego dnia to nie ma co się niepokoić destruktywnym wpływem czytanej makabry ... nie ma szans ... na "romans wszech czasów" nie trać kasy ...

Iza jak sobie na te okrywowe patrzę, to nóż mi z ręki wypada
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:19, 13 sie 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ręka ocalona nawet przez ułamek sekundy nie przezło mi przez myśl, że się poddasz i nie odpuścisz
JEST PIĘKNIE, szczególnie podobają mi się widoki z tarasu wypoczynkowego

Ania przyłapłam się na tym, że coraz częsciej na nim siedzę. I są takie dni, ze praca z sektorkiem trwa krócej niż leżenie A jeszcze w maju Bożenka nakazywała mi wypoczynek. Sama nie wierzyłam, że nadejdzie taki moment, że będę odpoczywać. A wczoraj tak fajnie było, gdy wyszło długo wyczekiwane słońce wieczorem.

ps. dziękuję że we mnie wierzyłaś chociaż ja zwątpiłam. Ale Ronin chyba działał....
Muszę sprawdzić na Google Chrom bo mi najbardziej przypadła do gustu i poprawia błędy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:14, 13 sie 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
No piękne takie widoki i kanapa też nieźle usytuowana. Posiedziałabym sobie u Ciebie i kawki dobrej bym się napiłaStrasznie mi się podoba ta dbałość o szczegóły w Twoim ogrodzie

Enya zapraszam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:14, 13 sie 2012

Do góry
Syla napisał(a)

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się

Nie jesteś osamotnionia .... ja również mam taki "Marzeniowy" folderek ....będziemy razem dyndać

folder Syla też mam ...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 13 sie 2012

Do góry
Monika352 napisał(a)
Widoczki Przecudne wkleiłaś
W sprawie mat mi nie odpowiedzieli , ale w Nomi który jest ich przedstawicielem u nas, mówili mi że jesienią będą mieli od nich maty ochronne jakimś sposobem je skołuję

No to nieładnie. Prze centrum ogrodnicze chyba trzeba je w tym roku zamawiać, ale z prowizją pośrednikó może być drożej...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:13, 13 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Wypas! Tam wycieczki nie przychodzą Was oglądać? Zza tych cisów to jak celebrycka rezydencja wygląda

Przychodzą, ale ja też za płoty zaglądam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:12, 13 sie 2012

Do góry
anieszka napisał(a)
Ładne mi zdjęcie pierwsze z brzegu
Już mnie rozwaliłaś tym konwalikiem, ja kupiłam do swojego ogrodu ale to raczej jakieś wypierdki w porównaniu z Twoim

Agnieszka a gdzie Ty się konwalnika dopatrzyłaś? Nie posisadam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:10, 13 sie 2012

Do góry
Monika352 napisał(a)

I czekam na ios6 bo podobno wtedy będę mogła z ipada wklejac zdjęcia ...
Pozdrawiam od fryzjera [/quote

Marzenko!! Jak posiądziesz tę wiedzę tajemną jak z I-pada zdjęcia wklejać, to podziel się ze mną proszę bo też wciąż cierpie(:

To chyba się ipada7 doczekamy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:10, 13 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Nadal oczami Tytusa
Co ta moja Pani tak gada o tej białej korze... Coś tam się bieli ale tak się zachwycać?

A te limlajtki jak mawia to takie cudo?

A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan anwet niejadalna....

Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:09, 13 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Poszło na mozilli ..... sorki za zdjęcie pierwsze z brzegu....

bez wsparcia farmakologicznego chyba następnych nie udźwignę

Zapomniałam napisać, ze kula bukszpanowa ma ok 60 cm. Trawy nie mierzyłam....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:08, 13 sie 2012

Do góry
Hebe niech sobie wymarzają. I tak bedę je co roku sadzić. Takie kuleczki uwielbiam

Kącik różany raz jeszcze Kiedy miskanty zasłonią tę wstrętna skrzynkę elektryczną!!! buuu

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:06, 13 sie 2012

Do góry
Dzownki małe, bardzo małe dla Agaty

Szpaler budlejowy wreszcie widać

Golden celebration z powojnikiem zaczyna oplatać cały stelaż. Przygotowuje sie do kolejnego kwitnienia.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:03, 13 sie 2012

Do góry
Jedoroczne po urlopie wracają do zycia

Zawilec Honorine Jobert na szt 10 zakwitnął 1, na razie. Rośnie na tle żywopłotu cisowego więc będzie mocno widoczny.

Karmik został przycięty do kostki granitowej a macierznka ma jeżyka zamiast warkoczyków

Rozplenica little bunny i medium zaczyna wypuszczać piórka. Lillte przeżyło szt 3 z 6 a kwitnie jedna, Medium sadzone w tym roku, kwitną wszystkie.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies