Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Moniika 21:15, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Widoczki Przecudne wkleiłaś
W sprawie mat mi nie odpowiedzieli , ale w Nomi który jest ich przedstawicielem u nas, mówili mi że jesienią będą mieli od nich maty ochronne jakimś sposobem je skołuję

No to nieładnie. Prze centrum ogrodnicze chyba trzeba je w tym roku zamawiać, ale z prowizją pośrednikó może być drożej...

Nie koniecznie oni jak Biedronka inne ceny maja wynegocjowane zobaczymy w każdym razie...
Mala_Mi 21:18, 13 sie 2012

Mażdenka.. teraz rozumiem twoja frustracje niemożnością wklejenia fotek
Z tegoż samego powodu wpadłąm we ściekłosć...... wiadro nerwosolu (jak dla chorej krówki), 10 głebokich oddechów.. i kolejna przeglądarka.... ale mi Mozilla nie działa.... jesteś o 1 przeglądarkę do przodu..... albo o 1 masz więcej możliwości
Jak mi w domu się coś pokrzaczy ze sprzętu.. to moi nie podchodzą do mnie bez osłony ..... wszystko lata... ale dzięki temu mam średnio co rok nowa klawiaturkę
Madzenka 21:19, 13 sie 2012

ana_art napisał(a)
ręka ocalona nawet przez ułamek sekundy nie przezło mi przez myśl, że się poddasz i nie odpuścisz
JEST PIĘKNIE, szczególnie podobają mi się widoki z tarasu wypoczynkowego

Ania przyłapłam się na tym, że coraz częsciej na nim siedzę. I są takie dni, ze praca z sektorkiem trwa krócej niż leżenie A jeszcze w maju Bożenka nakazywała mi wypoczynek. Sama nie wierzyłam, że nadejdzie taki moment, że będę odpoczywać. A wczoraj tak fajnie było, gdy wyszło długo wyczekiwane słońce wieczorem.

ps. dziękuję że we mnie wierzyłaś chociaż ja zwątpiłam. Ale Ronin chyba działał....
Muszę sprawdzić na Google Chrom bo mi najbardziej przypadła do gustu i poprawia błędy
Madzenka 21:20, 13 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
Madżenka skanowanie uważam za lubieżnie nieskromne ... jak tak rzucasz okiem każdego dnia to nie ma co się niepokoić destruktywnym wpływem czytanej makabry ... nie ma szans ... na "romans wszech czasów" nie trać kasy ...

Iza jak sobie na te okrywowe patrzę, to nóż mi z ręki wypada
Madzenka 21:22, 13 sie 2012

anieszka napisał(a)
A mnie powala taras i przepiękne białe meble z donicami Jak ci się sprawują ?? Bo ja jestem przed wykańczaniem tarasu

Meble miodzio. Nic z nimi nie robię. Kurzu na białym nie widać deszczyk poleje i jest czysto. Tak samo z donicami A szary taras i szare donice to nie jest miodzio.... Kurzy się i widać...
Madzenka 21:24, 13 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się jesteś w katalogu "piekny ogród" w bardzo dobrym i znanym ci i w ogóle towarzystwie (mój ogród jakby w innym katalogu - ciekawe dlaczego) ...

a teraz do Tytusa ... od tequlli ... "chłopie ty kopać nie umiesz" ... po zastanowieniu bo to entelegentna sunia "może i dobrze ... masz fart ... w raju mieszkasz ) ...

Iza zaszczyt mnie kopnął Tak samo robiłam urządzając dom
A TYtus szczeka na Tequillę
Madzenka 21:26, 13 sie 2012

Kindzia napisał(a)
Musisz zmienić podpis. Jest pięknie!!!

Kindzia w przysżłym roku, jeszcze muszę jedną rabatę przemeblować Frontową patrząc na skos z mojej kanapy Piwonie pójdą na swoje miejsce, ostatnie się ino jedna lub dwie i wkopię kolejne kulki bukszpanowe
Madzenka 21:28, 13 sie 2012

Syla napisał(a)

mam folder "Madżenka" na okoliczność szybkiej "poczeby" spojrzenia na ideał ... wszystkie zapisuje ... chcesz to zabij ... za dwa dni siem będę musiała kilkadziesiąt stron cofać a muszę już ... nie złość się

Nie jesteś osamotnionia .... ja również mam taki "Marzeniowy" folderek ....będziemy razem dyndać

Sylwia gdybyś reflektowała na zamianę: kule ciowe i klonik - to oddam Ci dowolny klombik Który chcesz?. A ja myślę gdzie Twój kącik żwirowy z ławką postawić I już wiem ale to na przyszły rok
Madzenka 21:29, 13 sie 2012

Monika352 napisał(a)

Widoczki Przecudne wkleiłaś
W sprawie mat mi nie odpowiedzieli , ale w Nomi który jest ich przedstawicielem u nas, mówili mi że jesienią będą mieli od nich maty ochronne jakimś sposobem je skołuję

No to nieładnie. Prze centrum ogrodnicze chyba trzeba je w tym roku zamawiać, ale z prowizją pośrednikó może być drożej...

Nie koniecznie oni jak Biedronka inne ceny maja wynegocjowane zobaczymy w każdym razie...

Sprawdzę Monika też u mnie i dam Ci znać.
Madzenka 21:30, 13 sie 2012

asc napisał(a)
Mażdenka.. teraz rozumiem twoja frustracje niemożnością wklejenia fotek
Z tegoż samego powodu wpadłąm we ściekłosć...... wiadro nerwosolu (jak dla chorej krówki), 10 głebokich oddechów.. i kolejna przeglądarka.... ale mi Mozilla nie działa.... jesteś o 1 przeglądarkę do przodu..... albo o 1 masz więcej możliwości
Jak mi w domu się coś pokrzaczy ze sprzętu.. to moi nie podchodzą do mnie bez osłony ..... wszystko lata... ale dzięki temu mam średnio co rok nowa klawiaturkę

Ania widziałam takie klawiaturki ze stali Może powinnaś sobie zakupić????
Roninek chyba coś pogrzebał, bo na mozili wczoraj nie szło, mimo, ze ustawiałam domyślną...