Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

stychaz 21:45, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Nadal oczami Tytusa

A ta zielona sałata to jak mawia mój Pan nawet niejadalna....

Przez te róże to nawet sąsiada przy płocie trudno obszczekać!!!

Ha ha, mój M właśnie tak nazywa zielone Marmolade

Chyba wystąpię z wnioskiem do Ronina o wstawienie nowej funkcjonalności przeglądania stron: idź do_
Normalnie żeby nie wyjść na sklerotyczkę cofnęłam się do 464 strony, gdzie podałaś mi nazwę odmiany białych róż. Jak na okrywowe to one całkiem wysokie rosną.
Zastanawiałam się i wahałam ale to zdjęcie do mnie przemówiło. Moje dzieci będą się musiały naumieć, że różyczek to z całą pewnością się nie jada i nie dotyka

Rewelacja
anieszka 21:48, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ładne mi zdjęcie pierwsze z brzegu
Już mnie rozwaliłaś tym konwalikiem, ja kupiłam do swojego ogrodu ale to raczej jakieś wypierdki w porównaniu z Twoim

Agnieszka a gdzie Ty się konwalnika dopatrzyłaś? Nie posisadam

To chyba Twoje Vertigo ??? Bo tak czytam że kulka 60cm, i dumam jak zrobiłaś takiego wielkiego konwalika aż mózg mi zaparował
Madzenka 21:50, 13 sie 2012

Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....

Dzieci są mądre i szybko się uczą
Madzenka 21:52, 13 sie 2012

anieszka napisał(a)

Już mnie rozwaliłaś tym konwalikiem, ja kupiłam do swojego ogrodu ale to raczej jakieś wypierdki w porównaniu z Twoim

To chyba Twoje Vertigo ??? Bo tak czytam że kulka 60cm, i dumam jak zrobiłaś takiego wielkiego konwalika aż mózg mi zaparował

Oczywiście vertigo - potwór, mutant niespotykany. A posadziłam przecież 5 szt. Muszę sobie na ich tle zrobić fotę abym pamiętała jakie wielkie urosły....
Nie ukrywam, ze miały w maju bliskie spotkania z azofoską, ale żeby tak urosnąć??? Chyba producentowi wyślę fotę niech sobie na stronę wstawi....
anieszka 21:52, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

A mnie powala taras i przepiękne białe meble z donicami Jak ci się sprawują ?? Bo ja jestem przed wykańczaniem tarasu

Meble miodzio. Nic z nimi nie robię. Kurzu na białym nie widać deszczyk poleje i jest czysto. Tak samo z donicami A szary taras i szare donice to nie jest miodzio.... Kurzy się i widać...

To już jestem trochę mądrzejsza - mój taras 70m2 więc będę miała jak poszaleć Meble mam drewniane, ale Twoje mnie zwaliły i zachorowałam
Madzenka 21:53, 13 sie 2012

A na google chrom nie idzie....
Zdjęcie się mieli....
anieszka 21:55, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Oczywiście vertigo - potwór, mutant niespotykany. A posadziłam przecież 5 szt. Muszę sobie na ich tle zrobić fotę abym pamiętała jakie wielkie urosły....
Nie ukrywam, ze miały w maju bliskie spotkania z azofoską, ale żeby tak urosnąć??? Chyba producentowi wyślę fotę niech sobie na stronę wstawi....

Koniecznie, koniecznie
Enya73 21:55, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

No piękne takie widoki i kanapa też nieźle usytuowana. Posiedziałabym sobie u Ciebie i kawki dobrej bym się napiłaStrasznie mi się podoba ta dbałość o szczegóły w Twoim ogrodzie

Enya zapraszam

Ech, tak przejeżdżając w drodze powrotnej przez okolice Wrocka myślałam o Twoim wyjątkowym domku i cudownym ogrodzie. Rozmawialiśmy z M na ten temat, jakie ciekawe macie tam rozwiązania.
Fajnie byłoby kiedyś się poznać. Mam nadzieję, że u Kapiasów będzie ku temu okazja
A propos na Twój post odpisałam u mnie w wątku
Madzenka 21:56, 13 sie 2012

Fiu fiu na 70 m2 to można poszaleć

Anieszka polecam technoratan. Drewniane jeśli nie teak to się rozpadają, trzeba olejować, etc.
Technoratan ze szlaufa polewam lub deszcz i jest spokój... Na razie nie żółkną gdyż tego się bałam..
Konstancja30 21:56, 13 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Justynka bo to nietypowa okrywowa jest, skoro się tyle cofnęłaś to wiesz, ze Aspirin Rose z Rosarium Trochę rośnie bardziej pionowo niż fairy ale na boki również. Do tych bukszpanów mi sie podoba i różowe w przyszłym roku chyba wyeksmituję. Bo już dwa kolory to za dużo....

Dzieci są mądre i szybko się uczą

uffff ... ... bo wizja czołgania się do 464 strony omal mnie nie zabiła ... teraz patrzę i lubię tu te różowe ...