Na moim parapecie zaczyna się zielenić. Wzeszły naparstnice, tytoń ozdobny i Agastache foeniculum (ale zabrzmiało)
Siewki troszkę wyciąnięte ale muszą sobie poradzić.
Tak większość na jesieni, ale te co zdrowe były to ok miesiąca temu.
Wcześniej tego nie robiłam, więc zobaczymy w tym roku efekt, może w przyszłym tygodniu poleję miedzianem gałązki i ziemię na około.
Najdłużej liście miały: Artemis, Aspiryna, Rosarium i Pastella.
To cos na szybko, klony razy x 4
I pra mamy
Pytał Przemek
Chyba padły
Siałam z pestek kanadyjskich peonie, ale gdzie?
Powojnik Summer Snow
Znowu 2kupiłam
Kwitl od lata do późnej jesieni
Slonca brak.ale sniegu na szczescie tez.ptaki spiewaja zurawie za plotem tylko wypatrywac naszych bocianow ale to jeszcze miesiac.
Pokopalam i od razu mi lepiej. Rowek pod moje pietwsze betonowe obrzeze.jakies 30 no moze 35 metrow.miejscami obrzeze bedzie nad a miejscami pod ziemia.przynajmniej do czasu rownania trawnika...kiedys.
Musz eM linke kupic co bysmy sie w sobote o nia nie pobili.
Przesadzilam tez 13 jezowek posadzonych jesienia.mam nadzieje ze sie nie obraza
Lustro i jedno i drugie upatrzył sobie jakiś ptak (myslałam że kos ale chyba nnie pasuje)
Co je umyje, to ten przylatuje i brudzi niesamowicie - skrzydłami, dziobek itp...
Nie wim kiedy mu się znudzi Siedzi najpierw na sumaku a potem z niego zeskakuje i myzia po lustrze...
Dokładnie taka nie wiedziałam ,że ta ławeczka jest Gabisi.... A mam ją też w swoich inspiracjach z gugla tak po prostu 150 cm..malusia ... nie usuwaj , plizzz
Postaram się dołączyć w sobotę, jeśli mogę ... Herbatka baaardzoooo chętnie gdziekolwiek nawet w browarze
A pan kot..... hmmmmm ma się całkiem dobrze zreszta ..zobacz sama...
Fotoreportaż : co można wyprawiać z dziurą w meblu , przeznaczoną do przełożenia przez nią kabli.....