Sebek Ciebie całe ogrodowisko swata...to się im nie dziwię
niezła partia z Ciebie....dzielnie się trzymaj w końcu się zakochasz
Dziękuję, że trzymasz kciuki, młodym potrzebne
Pamiętam jak pomagałeś na czerwono strzałkami...
Powstał przedogródek na kształt nawiasa...ta rabata kiedyś
straszyła...teraz będę ją tylko doskonalić
Właśnie! Za chwilę polecę coś sypnąć ptakom, bo pewnie głodne
Zadziwia mnie, że pomimo prób dokarmiania ptaków u siebie w ogrodzie w środku gór i na totalnej... prowincji ptaki nie chciały przylatywać. Za to w centrum Katowic parę sekund po rozsypaniu ziaren tudzież chleba w kawałkach zjawia się cała chmara ptactwa wszelakiego Niezbadane są wyroki fauny
Ja na temat swojego własnego domniemanego wesela (a raczej jego braku) wolę się nie wypowiadać głośno jak słysze co planują znajomi i rodzina Ale... najważniejsze by młodzi byli szczęśliwi
Niemniej jednak gratuluję I trzymam kciuki
Pamiętam jak obsadzałaś tą rabatę z bukszpanami - niesamowicie wszystko urosło
Mam dwa miesiące, by wyglądać jak człowiek Chyba za chwilę znów pojdę na siłownię, bo przez Was czuję presję Zielona herbata zamiast kawy, zero słodyczy, ciasta dietetyczne - i teraz nasuwa się mi znów odwieczne pytanie - kaloryfer czy też bojler?
Jeśli chodzi o moje hortensje serrata to mimo okrywania, robienia kopczyków, owijania włókniną i tak zazwyczaj odbijały od nowa - i kwitły Oprócz zeszłego roku, o dziwo Z ogrodowymi miałem podobnie... Na szczęście mamy śnieg, a jak się nie uda to miejsce na coś lepszego Swoją drogą przypomniałem sobie, że w sierpniu miałem róże zamówić...