Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 15:58, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam dwa miesiące, by wyglądać jak człowiek Chyba za chwilę znów pojdę na siłownię, bo przez Was czuję presję Zielona herbata zamiast kawy, zero słodyczy, ciasta dietetyczne - i teraz nasuwa się mi znów odwieczne pytanie - kaloryfer czy też bojler?

dobre, dobre....
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:35, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Może Juncus Spiralis? zawsze coś innego
Jak nie to zielistki może? Albo carexy Bronze form - fajnie by wysiały i falowały z wysokości

zielistki-odpadają nei lubię ich
reszte musze oblukac
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 14:31, 12 sty 2017

Do góry
malkul napisał(a)

no weź Gocha rzuc hasłem

Może Juncus Spiralis? zawsze coś innego
Jak nie to zielistki może? Albo carexy Bronze form - fajnie by wysiały i falowały z wysokości
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 13:09, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja na temat swojego własnego domniemanego wesela (a raczej jego braku) wolę się nie wypowiadać głośno jak słysze co planują znajomi i rodzina Ale... najważniejsze by młodzi byli szczęśliwi
Niemniej jednak gratuluję I trzymam kciuki

Pamiętam jak obsadzałaś tą rabatę z bukszpanami - niesamowicie wszystko urosło

Sebek Ciebie całe ogrodowisko swata...to się im nie dziwię
niezła partia z Ciebie....dzielnie się trzymaj w końcu się zakochasz
Dziękuję, że trzymasz kciuki, młodym potrzebne

Pamiętam jak pomagałeś na czerwono strzałkami...
Powstał przedogródek na kształt nawiasa...ta rabata kiedyś
straszyła...teraz będę ją tylko doskonalić

Ogród niby nowoczesny ale... 12:04, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja aktualnie będę przerabiać Zarządzanie lokalnymi projektami rozwojowymi Choc poczytałbym coś normalnego, no ale cóż...

hmmm...zarządzanie? Tego to ja już nie muszę czytać ja rządzę
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:55, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam dwa miesiące, by wyglądać jak człowiek Chyba za chwilę znów pojdę na siłownię, bo przez Was czuję presję Zielona herbata zamiast kawy, zero słodyczy, ciasta dietetyczne - i teraz nasuwa się mi znów odwieczne pytanie - kaloryfer czy też bojler?

HAHAHHAHA: Dobre - muszę eMowi tekst sprzedać
no, aż spadłam z krzesełka,
Anna i Ogród 11:54, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Jeśli chodzi o moje hortensje serrata to mimo okrywania, robienia kopczyków, owijania włókniną i tak zazwyczaj odbijały od nowa - i kwitły Oprócz zeszłego roku, o dziwo Z ogrodowymi miałem podobnie... Na szczęście mamy śnieg, a jak się nie uda to miejsce na coś lepszego Swoją drogą przypomniałem sobie, że w sierpniu miałem róże zamówić...

To szybko się obudziłeś. No ale wkrótce kolejny sierpień więc jeszcze masz szansę.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:45, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

kaloryfer of course
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:40, 12 sty 2017

Do góry
Sebek napisał(a)
Właśnie! Za chwilę polecę coś sypnąć ptakom, bo pewnie głodne
Zadziwia mnie, że pomimo prób dokarmiania ptaków u siebie w ogrodzie w środku gór i na totalnej... prowincji ptaki nie chciały przylatywać. Za to w centrum Katowic parę sekund po rozsypaniu ziaren tudzież chleba w kawałkach zjawia się cała chmara ptactwa wszelakiego Niezbadane są wyroki fauny

no jak to...w miescie jest mniej jedzenia dla ptakow i trzeba bardziej dokarmiac
poza miastem wiecej roslin, nasionek itd
tak mi sie wydaje
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 11:37, 12 sty 2017

Do góry
To już wiem gdzie bylaś jak Cie nie było
Ciekawi mnie kierunek wakacyjny - to jeden z tych, o których kiedyś pisaliśmy?
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 11:35, 12 sty 2017

Do góry
Właśnie! Za chwilę polecę coś sypnąć ptakom, bo pewnie głodne
Zadziwia mnie, że pomimo prób dokarmiania ptaków u siebie w ogrodzie w środku gór i na totalnej... prowincji ptaki nie chciały przylatywać. Za to w centrum Katowic parę sekund po rozsypaniu ziaren tudzież chleba w kawałkach zjawia się cała chmara ptactwa wszelakiego Niezbadane są wyroki fauny
Moja "przyziemna" :) pasja 11:31, 12 sty 2017

Do góry
Ale snopy! Jak wielkie masz te miskanty przy hortensjach i wiśniach?
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 11:29, 12 sty 2017

Do góry
Ja na temat swojego własnego domniemanego wesela (a raczej jego braku) wolę się nie wypowiadać głośno jak słysze co planują znajomi i rodzina Ale... najważniejsze by młodzi byli szczęśliwi
Niemniej jednak gratuluję I trzymam kciuki

Pamiętam jak obsadzałaś tą rabatę z bukszpanami - niesamowicie wszystko urosło
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 11:23, 12 sty 2017

Do góry
Ogród niby nowoczesny ale... 11:20, 12 sty 2017

Do góry
Ja aktualnie będę przerabiać Zarządzanie lokalnymi projektami rozwojowymi Choc poczytałbym coś normalnego, no ale cóż...
Anna i Ogród 11:18, 12 sty 2017

Do góry
Jeśli chodzi o moje hortensje serrata to mimo okrywania, robienia kopczyków, owijania włókniną i tak zazwyczaj odbijały od nowa - i kwitły Oprócz zeszłego roku, o dziwo Z ogrodowymi miałem podobnie... Na szczęście mamy śnieg, a jak się nie uda to miejsce na coś lepszego Swoją drogą przypomniałem sobie, że w sierpniu miałem róże zamówić...
Coś jeszcze, coś więcej... 10:52, 12 sty 2017

Do góry
mira napisał(a)

Też już mam dość - sposób dobry zakupy.

Na co idziesz - jaki jest koncert?

Napisałem u Ciebie
Coś jeszcze, coś więcej... 10:52, 12 sty 2017

Do góry
Madzenka napisał(a)
Muszę pojechać na narty do Czech coby z PennyMarket wrócic z narcyzami lubię te nasze nawoływania wiosny

Doczytałem o 10 ciemiernikach Liczylas kiedyś ile w sumie ich kupiłaś? Chyba ze sto
Coś jeszcze, coś więcej... 10:50, 12 sty 2017

Do góry
Milka napisał(a)
Niezły pomysł, jak w grudniu było ciepło i ja pomyślałam o cebulowych na wyprzedazy, były w zasięgu ręki, ale leń miałam i nie wzięłam

Tez by mi się nie chciało Ale gotowe to co innego
Ogrodowy spektakl trwa ... 10:04, 12 sty 2017

Do góry
Sebek na 3 miesiące przed ale trzeba byc czujnym pierwszego dnia sprzedaży - wiem to nie latwe

Ciekawa będę wrażeń
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies