Teraz wiem gdzie go zakupiłaś Ten sklep w tym roku szaleje Mieli nawet niedawno prymule Ooh la la w odmianach co jest niezwykłym rarytasem na naszym rynku
a może zamiast uskoków mijankowe pasy. wiecie ja mam teraz głowę wypaczoną moznaby je dać dłuższe ale nie wiedziałam czy wilałabyć mieć na wskroś od wejścia widok trawnika czy nie.
A wogóle same okazje się kumulują - Walentynki, dzień Kobiet, mam urodziny i imieniny - to argumenty za aby dokonać stosownych zakupów - zatem muszę katalogi przeglądnąć albo się wybrać do ogrodniczego.
No i do ogrodu jeszcze trzeba bo jest ciepło w lutym jak nigdy a nie mam zaufania do marca.
Kamilko, wybacz, ale nie widzę żadnej graciarni Że niby słonecznikami przysłonięte? Super
A i bardzo podoba mi się Twoja drewutnia muszę sobie coś takiego sprawić w tym roku
W sumie Przemuś.... to nie wiem ani gdzie ani jakie.
I taki skrót!
No dobra.....tu wiem, że na bank będzie drzewo. Chciałabym wiśnię Kanzan szczepioną.
Mam nadzieję, że nie będzie wielka
Tu jest bordowy buk kolumnowy, ale chyba wolałabym coś mniejszego i wielopniowego. Kolor może być ten sam
No i tu zmiany chyba będą największe.
Ambrowiec pójdzie w róg, na jego miejsce brzoza doorenbos, a po lewej gdzie widać stipę.... jeszcze jedno drzewko tylko nie wiem jakie. Czy zielone czy bordowe może dla powtórzenia?
Dziewczyny padam dziś na twarz ale trochę poprawiłam swój plan zdjęcia wyszły kiepsko musiałam dorysowac.
1.Zmniejszyłam placyk bo faktycznie wyszedł wcześniej dość duży
2.Poszerzyłam rabatę tak aby nie było widoczne wejscie do warzywnika
3.Ta rabata przy froncie przy płocie zaproponowana przez Olę z 3 uskokami do przemyślenia moja propozycja to taki trójkat bo te uskoki nie wiem nie przekonują mnie co myślicie?
4.Te wąskie rabaty są raczej ok tam będzie 1,30 m . Na zielono zaznaczyłam trochę inną propozycję która lepsza ?
Dziękuję Ci bardzo.
Ja dziś odrobinkę byłam w ogrodzie gdzieś koło 15-tej cudnie było
no i bezzzz wiatru - ale wiele nie zrobiłam choć znów kolejne 2 taczki dobra na kompost