Ja też mam problem z bukszpanami!
Posadziłam cały rządek sadzonek w połowie marca, temperatura była dodatnia już w nocy. Do dołków wlałam wodę i wszystko było ładnie do tej pory, a teraz widzę, że coś im dolega. Mam nadzieję, że są do uratowania te maleństwa moje.
I jeszcze te "stare" wygi, trzyletnie bukszpany. Brązowieją mi bardzo i nie wiem jak i pomóc. Co robić??
jak to półcień to może przywrotnik ostroklapowy? ja go bardzo lubię i pasuje do róż.
Nie wiem jak to się stało, że ja tej Twojej pergoli nie pamiętam... Co to za róże tam masz?
Cudna wiosna, a już sasanki w czerwonym kolorze to przepiekne...ja mam tylko ciemnofioletowe i białe, czerwonych szukałam i nawet kupiłam w ub roku jedne czerwone...ale cos mi sie wydaje że będą fioletowe...póki co w pączkach ;_0
Pozdrawiam !
Zakupy ryneczkowe udane alez sie będzie działo w donicach u ciebie
Krokusowe kepki sliczne.
U mnie na reprezentacyjnej rabacie pod tarasem codziennie wyleguje sie mój pies....na krokusch, a jakże
Nie wiem co jej sie w głowie poprzestawiało, pies jest u nas ósmy rok, rabaty dookoła sa też nie od dzisiaj i do tej pory nie psociła mi w ogrodzie a teraz psoci - uwali sie na samym środku wśród krokusów, to jak one potem wyglądają...jak by je walec przejechał, moja suka wazy 30 kilo.....
Małgosiu u mnie to ledwo coś widać. Pod blokiem mam już zielone ogrodzenie i jakieś krzaczki mają listki
A na mazurach cisza, szaro bez listków nawet trawa nie rusza. Ledwo coś z ziemi wychodzi
Piękne ręce. Ja po walce z różami moich nie pokażę. A rękawice miałam ... Do pracy było mi wstyd iść. Chciałam je w domu zostawić, tylko wypiąć się nie dało
Zielnik pod tarasem zaraz bedzie kipial.jeszcze chwilke
Wisnia jedyna pozostala w podjezdzie bierze nas na litosc obiecujac kwitnienie
Niby wygnile rozchodniki chyba calkiem nie wygnily i dobrze
i hortensjowy rozmnażalnik