Kanty udało mi się zrobić przed świętami, nie wiem jakim cudem ale podołałem
Krokusy cieszą mnie ogromnie Koniecznie muszę dosadzić więcej
Aleja wiosną jest cebulowa a potem zamienia się w trawiastą
Jak zazielenią się drzewa w oddali to będzie ładnie
nigdy nie pamiętam jak się ta roślinka nazywa. To jakaś odmiana kokoryczy, potocznie nazywana kwitnącą paprocią. Powolutku się zbiera
dzielone jesienią żurawki nie wyglądają tak źle
Kasja, materiał do omówienia masz niezły Irenka, oby się udało Mirella, udało mi się zapodać promanal na cisy, we wtorek graby spryskam Ania, dzięki! Ewa, jeszcze nie stoją. Jutro skręcamy (chyba) Asia, jak tylko skręcimy skrzynie, to posieję wszystko Seler, por, paprykę posiałam w domu.
Dzien Dobry.
Zarejestrowałem sie na Waszym forum ,bo szukam pomocy dla moich klonów jesionolistnych flamingo.Z góry dziekuje za wszystkie rady. Wyskoczyły na nich takie zielone grzyby jak na starym płocie , pęka mu kora (zasmarowaliśmy maścią jeszcze w jesieni). Posadzilismy go w zeszłym roku na jesień , miał już kilka lat. Przywieziony na działke miał juz spękaną kore od transportu. Drzewko ma ponad dwa metry. Pomocy!
Przed świętami wniosłam do domu młodą sadzonkę tawuły wczesnej. Dziś już zaczyna kwitnąć. Na zdjęciach są też wykonane przez dziecko w szkole ozdoby świąteczne. Zdobią naszą kuchnię.