hej Kasiu czyli ty wczoraj u mnie a ja u Ciebie bylam

dzieki za linki, zaraz przejrzę.
Jeśli chodzi o kolory to własnie to samo podpowiedziała mi tez Danusia, w czerwienie nie wchodzę

Drzewa napewno będę mieć te co wymieniłaś. Jesienią szukałam ambrowca ale nie znalazłam obok siebie ani jednej sztuki, kazali czekać do wiosny. Grujecznik był jeden ale zalecali tez kupic na wiosne zebym w zimę go nie straciła..Brzozy planuję przed tarasem zeby sie trochę wyslonic. były opinie ze śmieci i będę mieć syf w salonie ale podobno doorenbosy najmniej bałaganią wiec chcem je

największy problem moim zdaniem to gdzie te drzewa sadzić, piszesz lepiej teraz niz po rabatach. Zobacz wczesniej na watku planowałam drzewa na rogach działki, teraz mam chrabkę na wgłebnik i ściane wodną w tym miejscu. i co posadziłabym drzewa a za chwilę przesadzanie

serby na tej rabacie z rodkami posadzone są pod ogrodzeniem i jako tło aby zaslonić paskudną komórkę. za nimi nie ma już ogrodu. tu zdjecie, myslałam ze mam takie z tej perspektywy po posadzeniu rodkow i uprzatnięciu ale nie moge znależć. na ten przedogródek ma nikt nie wchodzić, to ma byc taka zamknieta całość
tujki kulki z tego przedogródka który ostatnio wspólnie tu wymyślaliśmy znikną, a te co zdjęcie powyżej to chyba mogą być?