Ale ja..ja gdybyś przykleiła pionowo to niejeden pomyślałby , że to tylko przejście za mur do dalszej części ogrodu ,ale tak jest bomba....już widzę te azalie i rodki podwojone przez lustro i rzeczka mówisz......miodzio. Aleś wygoliła te świerki....masa miejsca się zrobiło....brawo Ania za pomysł, brawo Ty za wykonanie
no tak wygląda, że ładniejszy, to może to jest ten powód dlaczego ta trawa taka droga.
Ciekawe czy ktoś jeszcze ma takie spostrzeżenia jak Ty odnośnie tych dwóch odmian traw?
W lustro non stop pukają ptaki - szczególnie sikory i kosy. Zreszta czatują na drzewach i patrzą gdzie przekopałam ziemie a potem sru i wcinają dżdżownice - nawet czasem obok mnie
te tez pilnują
Powolutku rozwinęły sie też zawilce - oczywiście w lesie
Wcześniejsze zamówienia z tej firmy były ok, roślinki były może nie za wielkie, ale mocne, żadne chucherka.
Pierwiosnki - zanim zobaczyłam zdjęcie, to pierwsza myśl, że nie dla mnie to od zawsze i na zawsze prymulka a prymulki siałam, o ile można to tak nazwać, sąsiadka zebrała nasiona ze swoich i mi dała, ja rzuciłam na ziemię w okolicy moich (mialyśmy różne kolory), coś chyba wyszło, bo potem miałam już dwa kolory tam. A takie odmianowe to przesadziłam do gruntu, ale jeszcze ich nie oglądałam w tym roku. Nie wiem, czy odbiły.
No ba - tu dobrze widać jakie będzie pole azaliowe
Sylwus - dobrze że jesteś - cholercia miałam śliczne fotki i mi wcięło więc tylko teraz 2 takie byle jakie - miałam nawet nie wstawiać ale muszę pokazać nowość u mnie - lustro o Was juz przyklejone Teraz musze kamienie pozwozić i przykleic a potem mur pomalować Korzenie na razie trzymają dół lustra bo pieron nie chce chwycić