Rzeczywiście utrzymanie trawnika kosztuje wiele więcej niż utrzymanie rabat - ale warto. U mnie tego do nawożenia nie ma dużo, ale jednak jest trochę . W innych częściach nie nawożę ani nie podlewam i też się ma dobrze
Ja mam już pierwsze prace za sobą, wczoraj po południu wycinałem zarośla za działką.Bardzo mi zacieniały szklarnię, w której rosną co roku pomidory.
A tam akurat słońce zachodzi...teraz będzie dłużej jasno w szklarni.
Bogdzia-tak czasami monotonna...ale i w monotonności można dostrzec plusy, trzeba tylko chcieć
Ela-tak można powioedzieć...raj
Ale dla kogoś kto nie lubi roślin i grzebania w ziemi taka praca to udręka
magdala-tak z ogrodowymi jest różnie...może te nowe You&Me i Everbloom są alternatywą dla tamtych?
zobaczymy jak to będzie....różowej anabelki nie mam, jakoś mnie nie ten tego
Justi Martek-szczerze? Na razie to same gołe badylki....ale pewnie tak
Dam znać jak będzie wiadomo coś na temat cen
Sebek-mój szef dostał fakturę, ja jej nie widziałem...ale znając życie...na wszystkim jest minimum 50% marży
Ogród widzę dobrze przetrwał zimę - nawet żurawki dobrze wyglądają
A lampki nadal świecisz - bo niektórzy ludzie nadal - i to nie na sklepach tylko na domach
Ach te pienne cisy - hmmm
Odrobinkę Rh podmarzły od dołu . Początkowo myślałam , że będzie więcej strat ....... no ale nie kraczę już .....
Lampek już nie świecę choć jeszcze sobie wiszą .....
Cisy....... też mam na nie jeszcze apetyt ..... ale skąd je wziąść ???
Sebek, jesteś niemożliwy Te porządki no i zwiastuny wiosny. Mnie wczoraj aż korciło, żeby wyjść z grabiami i uporządkować trawnik z kory. Niestety, wieje tak, że głowę urywa i jeszcze mokro. Muszę poczekać.
Rzeczywiście wczoraj było słonecznie - tylko zimno
Gratuluję budowy wodospadu - już widzę te Niagarę u Ciebie Będziesz się wzorować na ogrodzie z wodospadem z realizacji czy całkiem coś innego? Znając Ciebie to drugie
I jakiej rośliny nie możesz znaleźć - może pomogę poszukać ?
Ale ja piszę o dzisiejszym dniu ..... wczoraj było pochmurno i deszczowo .......
Niagara to duże słowo, które w ujęciu zdrobniałym będzie brzmiało bardziej realnie Będę wzorować się tylko i wyłącznie na Dany realizacji z ogrodu z wodospadem , taki planowałam od początku ale z podjęciem decyzji o jego budowie było różnie. Wykorzystam Twoją pomoc, jak najbardziej ... inf na pw