Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ja i mój ogródek, a może ogród 09:57, 27 sty 2016

Do góry
anka_ napisał(a)

Ale do ogrodu to przecież też dla siebie- dla poprawy psychiki.
własnie
Ogród z łezką II 09:55, 27 sty 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)
To teraz trochę zaległych zdjęć. Oświetlenie ogrodu i zima. Jeszcze w sobotę była...

Fantastycznie ze światełkami i niebieskimi kokardkami podkreślasz chyba ostatnie podrywy zimy, u nas już szaro i buro, trochę pada deszczu, ale to dla naszych ogrodów dobrze, czekam aż się w końcu styczeń skończy i przywołuję już słoneczko, bo bardzo go nam brakuje, lilie masz przepiękne ach....miło mi się na nie patrzy
Ja i mój ogródek, a może ogród 09:53, 27 sty 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

HA. Też tak robiłam, aż eM kiedyś kazał mi obiecać że wydam te pieniądze na coś na prawdę dla siebie

Ale do ogrodu to przecież też dla siebie- dla poprawy psychiki.
Ja i mój ogródek, a może ogród 09:51, 27 sty 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
a to moje zakupy

Mam podobny od 2-ch lat...jest świetny w użytkowaniu,poręczny itd.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:37, 27 sty 2016

Do góry
anka_ napisał(a)
Ale piękną wizytówkę zrobiłaś Agatko.

Aniu, tak z nudów przeglądnęłam fotki i coś tam dorzuciłam z zimy, miło mi, że Ci się podoba
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 09:34, 27 sty 2016

Do góry
lilia, Anda, jona, margaretka3, Dominika11, BASIA8, katel, Kindzia, Madzenka, Gruszka_na_w..., EPODLAS
Dziękuję, za Waszą obecność, pamięć i cieszę się, że jesteście z nami

Cały czas zajmuję się psem, pomału zapominamy o stracie....poza tym nic innego mi się nie chce, na polu szaruga z deszczem i wiatrem, trochę poleżę, poczytam, ogarnę domowy rynek, schowałam choinkę i dokarmiam Lowę, specjalnie za bardzo nie chce jeść, ale podsuwam mu smakołyki

Czekam na słońce i upragniony koniec stycznia....pozdrawiam serdecznie i zostawiam dla Was kwiatucha
Pogubiłam się po drodze... 09:23, 27 sty 2016

Do góry
A dziękuję wody to u mnie pod pod dostatkiem,nawet mam rzeczkę zamiast drogi
Ja i mój ogródek, a może ogród 09:04, 27 sty 2016

Do góry
a to moje zakupy

Moje małe królestwo 09:01, 27 sty 2016

Do góry
Bardzo pochmurno u nas +6 i popaduje róża która sama ukorzeniłam

ta kwitnie caly sezon

a i jeszcze ta

może one takie piękne jak Wasze nie są,ale mnie i tak cieszą w tym roku popracuję nad różami w moim ogrodzie. Dla mnie i dla mojego ogrodu będzie to rok różany
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 06:53, 27 sty 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

ja juz moge siać ...tylko ziemi nie mam

Super plakietki. Gdzie takie można kupić? Dasz namiary?
Połowa działki - czyli mam powoli dość 06:22, 27 sty 2016

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 06:22, 27 sty 2016

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 06:21, 27 sty 2016

Do góry
Połowa działki - czyli mam powoli dość 06:20, 27 sty 2016

Do góry
To na czerwono
Mój jesienny ogród 03:45, 27 sty 2016

Do góry
Witam wszystkich, z ciepłego Toronto, Jak na razie zima tu jeszcze nie przyszła i mam cichą nadzieje że już nie przyjdzie. Teraz było przez 2 tyg. ochłodzenie i temperatura -1 do-5, ale jak na styczeń to prawie wiosenne temperatury. Na powietrze wychodzę tylko wtedy kiedy muszę, czekam na temperatury przynajmniej 5 stopni i słoneczko , które tu w lutym już ładnie grzeje. W tamtym roku na pierwsza całodniową wycieczkę rowerową, pojechałem 23 marca. Nie było za ciepło, ale słońce

mocno już grzało i były piękne widoki a to już wystarczyło do udanej wycieczki z której wróciłem już w nocy. 40 km od domu, czekałem na pociąg już po ciemku. W styczniu nie zrobiłem żadnego zdjęcia, tak nie lubię zimna, że nie jestem w stanie zmobilizować się choć na jakąś małą wycieczkę. Wolę oglądać i słuchać to co się u was dzieje i porządkować zdjęcia. Kto nie widział linku do Niagary, to jest w poprzednim poście. A to fotki z kwietnia 2015 nad Humber river. Pozdrówka.

Moniko, wspominałem że Niagara to piękne miejsce, byłem tam już 7 razy, ale jeszcze wiosną nie byłem i może wybiorę się tą porą roku. To magiczne miejsce.
Ania, masz rację że na komputerze fotki oglądasz, ja używam przeglądarki Faststone, moim zdaniem to najlepsza przeglądarka, polecam, używam jej chyba już z 7 lat.

Agdula, witaj w moim Kanadyjskim wątku i jest mi miło że się podobało. Pragnę tu przybliżyć wszystkim zainteresowanym choć troszkę ten piękny kraj. Każdy mnie się pyta, czy ja tu nie zamarzłem a ja każdemu tłumaczę że jest tu cieplej niż w Polsce, choć zimy bywają paskudne, to przyroda jest o wiele bogatsza ni z w naszym kraju.

Bogdziu, oglądałaś Niagarę na moim dysku? Warto. Tym razem wodospad bez lodu i śniegu którego jeszcze nie było, raz spadło może 2 cm i zaraz słońce go spaliło. Może uda się bez zimy w tym roku, choć w USA szaleją wielkie śnieżyce, to u mnie spokojnie. Jeśli zima nie zrobi jakiegoś rzutu na taśmę w ostatnim momencie, to pewnie ja wygram, gdyż tu słońce dużo wcześniej zaczyna grzać niż w Polsce. Z tym może być różnie, czytałem ze rok 2016 ma być bardzo niespojony i w pogodzie i gospodarce i w polityce. Toronto leży na wysokości Rzymu a jak słońce pali w Rzymie chyba każdy wie. Temperatury są oczywiście mniejsze od rzymskich, gdyż Rzym osłaniają Alpy a tu jest teren bardziej otwarty. Pozdrawiam

Ogród Mirelli 03:22, 27 sty 2016

Do góry
Wczoraj kupiłam nowe narzędzia na nowy sezon
Jeszcze brakuje mi małych nożyc elektrycznych i nowego szpadelka do kancików.
Duże nożyce elektryczne mam, ale do moich małych roślin nie bardzo się jeszcze przydają.

Szmaragdowy Zakątek 01:12, 27 sty 2016

Do góry
A teraz bardziej ogrodowo….

Strasznie zaniedbany przedogródek (tak myślę, żeby przesadzić te hortensje w zupełnie inne miejsce, a posadzić tutaj jakieś bukszpanowe kule, trawy i może żurawki)

A to już jego ogródek. Przy ogrodzeniu hortensje, pierisy i tony chwastów…

....a po środku oooooogromny iglak (ma ponad 4 metry wysokości)

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 01:09, 27 sty 2016

Do góry
an_tre napisał(a)
Zimowe widoczki

Pięknie!
Ja zimowej scenerii w tym roku nie uwieczniłam, nie było co. Dziś u mnie jak na przedwiośniu.
Szmaragdowy Zakątek 01:05, 27 sty 2016

Do góry
A teraz kilka obiecanych zdjęć. Najpierw aranżacja wnętrz….
tak wyglądał pokój mojego syna na 12 godzin przed moim przyjazdem

…pierwsze przymiarki wnętrzarskie……

….i efekt końcowy. Syn zastanawia się czy zakładać karnisze, bo tam nie ma zwyczaju wieszania firanek w oknach.
Zszywkowy ogród marzeń :) 00:06, 27 sty 2016

Do góry
Jak pogoda u Was? U mnie na plusie i jest straszliwa chlapa Mieszkam przy uliczce z ziemi a raczej piachu i jest pełno kałuż i straszliwie ślisko Najlepszą opcją do przejścia to są kalosze najlepiej czarne

coś aby umilić noc

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies