Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Agania 14:33, 20 lut 2016

Milka napisał(a)

A to ciekawe, bo tam gdzie u mnie sucho, wiekszosc padła, cos u mnie nie chca rosnac, choc tak mi się podobaja.

Irenko, to może coś z ph gleby nie tak, albo masz więcej cienia niż słońca w ogrodzie u mnie mają zawsze słońce

wrzosy przykryte jeszcze śniegiem
Agania 14:42, 20 lut 2016

Milka napisał(a)

Swietny notatnik, ale widze, ze zamiast wiosny, znowu zima meczy. U nas ciapa, mokro, tez niezbyt fajnie, ponoc w marcu ma byc lepiej.
Przy okazji porządkow, ułamalam 2 galazki klona Garneta, jesienia, wetknelam na odczepnego do ziemi i sa w pakach....ciekawa jestem, co dalej z nimi bedzie.

Notatnikiem się delektuję jak czekoladką...Irenko u nas też mokro, jeszcze biało do tego, ale śnieg wolę, drzewa już otrzepałam, i mam więcej słoneczka ze śniegiem...na wiosnę wolę też jeszcze poczekać
Moje ulubione pąki kwaitowe

Agania 14:50, 20 lut 2016

Madzenka napisał(a)
Pisalam właśnie u Sebka że jeszcze czas nart/desek a nie ogrodniczkowania

Pogoda nas zmyliła...w lutym może się wszystko zdarzyć, tak jak u mnie

Bratki już chcę w donicach na tarasie, a tu biało

Wianek łysy i kosze bez kwiatów mam zamiar w tym roku je ukwiecić
Agania 15:00, 20 lut 2016

Katkak napisał(a)
Nieźle posypało. A u mnie zero śniegu i nawet odrobine darni znów zdjęłam, ale ni za duzo bo chrypę mambjak diabli i jie chcę przeginać. Buziak Agatko. Acha, tak sobie pomyślałam, że rośliny od Ciebie rosna juz u mnie na dobre, a Agani jak nie było tak nie ma .

Oszczędzaj się Kasiu...roślinki masz od serca, a na odwiedzinki się szykuj

Zimę i śnieg lubią charty, byliśmy dzisiaj całe dwie godziny w Lową na spacerku..wybiegaliśmy się na maxa

Justyna 16:09, 20 lut 2016

Piękna kartka! Ech, z tulejnikami. Uwielbiam Bagienko by się przydało. Ze zrzucaniem śniegu jest robota, ale zdecydowanie wolę biały świat niż szary. Twój oczar pachnie? To Pallida? Jeszcze nie mam oczaru. W sezonie wsród aktualnych kwitnień zapominam o nim. Robiłam rekonesans i skłaniam się właśnie ku odmianie Pallida. Ciekawa jest też odmiana Yamina.
Super spacer, chart się wyhasał. Moja mała miała wczoraj sterylizacje, teraz śpi biduleczka.
Agania 16:36, 20 lut 2016

Justyna napisał(a)
Piękna kartka! Ech, z tulejnikami. Uwielbiam Bagienko by się przydało. Ze zrzucaniem śniegu jest robota, ale zdecydowanie wolę biały świat niż szary. Twój oczar pachnie? To Pallida? Jeszcze nie mam oczaru. W sezonie wsród aktualnych kwitnień zapominam o nim. Robiłam rekonesans i skłaniam się właśnie ku odmianie Pallida. Ciekawa jest też odmiana Yamina.
Super spacer, chart się wyhasał. Moja mała miała wczoraj sterylizacje, teraz śpi biduleczka.

Mój oczar to najprawdopodniej Aphfrodite, nie pachnie
Cieszą te kwiaty zimą

Jak mam śnieg to przynajmniej nie widzę kretowisk na trawniku...to są te dobre strony zimy
Tulejniki mnie kręcą jeszcze ich nie mam w ogrodzie....ale będą
Mój Lowa, po ostatnich przejściach miał pierwszy spacer spuszczony ze smyczy, zaczął w końcu jeść, to odważyliśmy się go puścić luzem
Ucałuj swoją biduleczkę jamniczkę...rany się szybko zagoją i będzie znowu radosna
kasiek 18:37, 20 lut 2016

Ale fajne fotki psiura, u mnie też zimowo ale w sumie ty przed sezonem to fajnie się nastroisz
Agania 21:32, 20 lut 2016

kasiek napisał(a)
Ale fajne fotki psiura, u mnie też zimowo ale w sumie ty przed sezonem to fajnie się nastroisz

Zimowo było, teraz jest deszczowo, a psiura zapomina stratę... jest nam lżej przed wyjazdem i weselej
....a nad kondycją pracujemy

AGDULA 00:31, 21 lut 2016

Agania napisał(a)

Special for you

Kartka z organizera ogrodowego

Bardzo dziekuję Cudne
Agania 10:13, 21 lut 2016

AGDULA napisał(a)

Bardzo dziekuję Cudne

Proszę

Niedziela pogodowo nas nie rozpieszcza, śnieg się topi, a z nieba kapu, kap