Aga mam ustawione powiadomienia w obserwowanych wątkach "na stronie" bez "e-mail" bo mi tez pocztę rozsadzało
Mailem mam powiadamianie o wiadomosciach do mnie
Wpadłam, żeby z rewizytą, ale nie mogę powiedzieć tak jak Ty
"Znalazłaś się zaraz cię przeczytam "... Bo "Zaraz" musiałby trwać dobrych kilka godzin... Poraziła mnie ilość stron I to wszystko od lutego...?..... O matko.. jednak to uzależnia!
Utknęłam wczoraj na 20 stronie i padłam w nocy przed komputerem. Ale niebawem mam urlop - wszystko nadrobię Masz piękny, oryginalny dom!... A ogród dopełnia całości
Ev
A ja Ciem nie zdązyłam przeczytać, obiecuję po zlocie u mnie
Marzenko ,oj będzie się działo u Ciebie
Tak wspominam jak zaczynałaś ogród i jaki cel osiągnęłaś - szaleństwo jakieś - "Maja w ogrodzie" koniecznie winna odcinek Ci poświęcić
Szaleństwo to Lenko jest, ale Maja to może niech poczeka z 5 lat
Dzięki za dobranoc u mnie...a ja Ci mówię dzień dobry......wcześniej się nie dało bo było urwanie chmury z burzami.....a to powoduje siedzenie w łazience z psem
Napięcie rośnie..odliczamy już godziny
Syla poszło ... teraz będę czekać aż się zagęści na dole ... lawenda fajnie wystaję zza niego ... Ty to masz wyczucie Kochana
Linka zmierzę i podam Ci popołudniu ...dziękuję
Justynko dzięki za takie newsy ... ojej ile naszych fajnych roślinek ...koniecznie muszę tam podjechać ... mam nadzieje, że lawendzie nie przejdzie i dalej będzie tak pięknie rosła
do zobaczenia