weranda zapowiada się elegancko mam nadzieję, że stolaż gibki w dłoniach i na wykończeniu jakieś zaijasy romantyczne, pasowne do cegły z lawendą wyczaruje z drewna...
Uwielbiam takich ,,domorosłych" stolarzy,Taki kolacji nie zje,a będzie myślał jak połączyć żeby się trzymało!Ma u mnie wielki plus! Nie każdy dałby się uwieść do takiej roboty nie mając zielonego pojęcia.Na dodatek nieźle mu idzie.
Tylko ta cholerna piła! Już by było po robocie........
w zasadzie to lata praktyki ... tyle, żę w modelach starych żaglowców ... mamy wystruganą całą flotę Kolumba
tak ... ... kto jak kto ale urodzona tak jak ja 30 czerwca )) wie to najlepiej ... zatem bez fałszywego krygowania siem zgadzam ............................ rany ... pewnie, że żartowałam ... ale za wiarę w moje fanaberie dziękuję ...
na parapetówkę zażyczymy sobie ekspresso ))
Weroniko nie prowokuj bo jeszcze coś pisnę o zawijasach i mi małż ucieknie
no ten zbuntowany jakiś bo niecnie wykorzystuje fakt, że ja trzymająca się zwykle od kuchni w odległości bezpiecznej muszę tą stroną życia się chwilowo zajmować bo jak nie jak tak )) ... i wydziwia ... i kręci noskiem ... ale dla niej ... dla werandy trzymam się dzielnie