Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Madzenka 18:58, 22 cze 2012

ana_art napisał(a)

No tak, a my tu z pocieszeniem lecimy i pomysłami!
Irenko ale to bardzo miłe, że kobiete w strapieniu pocieszacie
A dzisiaj dostałam róże z rosarium, za oknem leje i jest cudnie.... a i Teściowa pierwszy raz przekroczyła próg swojego nowego mieszkanka, na szczęście zadowolona z remontu i z tego jak jej użądziłam nowe lokum jupi!!!!

Pokaż róże i minę teściowej
Nie zamieniaj Rh na inne rośliny... Bo zimą tam będzie brzydko....
andziulka 19:27, 22 cze 2012

ana_art napisał(a)
ławka na wsi przed domem do podstawa, można sobie siedzieć, patrzeć na sąsiadów i przejeżdżające samochody

Zgadzam się z Tobą Aniu. Ławka obowiązkowo musi być!!!!!!!!!!!!! To moje ulubione miejsce zwłaszcza wieczorem lampa przy ulicy oświatla mój ogród z przodu domu
ana_art 19:37, 22 cze 2012

andziulka napisał(a)

ławka na wsi przed domem do podstawa, można sobie siedzieć, patrzeć na sąsiadów i przejeżdżające samochody

Zgadzam się z Tobą Aniu. Ławka obowiązkowo musi być!!!!!!!!!!!!! To moje ulubione miejsce zwłaszcza wieczorem lampa przy ulicy oświatla mój ogród z przodu domu

Aniu przy mojej ulicy lampy brak, dopiero dwa lata temu jak zamieszkaliśmy na wsi, zauważyłam, że jednak gwiazdy nie wygineły, są dalej na niebie, w mieście tego nie widać...
andziulka 19:44, 22 cze 2012

Uwielbiam przebywać wieczorem na tej ławeczce z przodu domu, bo wtedy podziwiam ogród i gwiazdy. Nie wiedzialam, że i wieczorwm ślicznie ptaki śpiewają, a rechot żab jest uroczy
ana_art 19:47, 22 cze 2012

Marzenko niestety ani jednego, ani drugiego fotów nie mam ale mina była zachwycona więc jest nieźle... wróciłam do domu późno i było kiepskie światło na zdjęcia róż. Jedno co mnie zaniepokoilo to jeden z listków był pokryty jakby mączką, czyli zlapał jakiegoś mączniaka , jak tylko posadzę to zaraz spryskam od badziewia
ana_art 19:49, 22 cze 2012

Aniu u mnie ptaki słychać bardziej wieczorem i nocą niż w dzień. Nawet ostatnio zastanawialam się czuy nie nagrać tych treli
ana_art 19:55, 22 cze 2012

Mój M wczoraj przygarnoł 5 małych kuleczek, łolaboga....

karmie je strzykawką... są malutkie ledwo co łażą w tym kartoniku
hanka_andrus 19:57, 22 cze 2012

Sąsiad podrzucił?Jeżeli z niedaleka,to matka odnajdzie......
justi 19:58, 22 cze 2012

Ale maluszki Moja kuzynka też przygarnęła w zimie, chodź swoich już parę miała. Słodkie jak tak śpią
ana_art 20:06, 22 cze 2012

Haniu, nie sąsiad. M znalazł je jak był u klienta jak odsuneli urzadzenie, tamten powiedział że musi je w takim razie zabrać bo jak nie to oni je zabiją no i wzioł... mi na pociechę