Te z białym mam w gruncie - ciekawi mnie czy przezimują. A też żółte mam i sadzonki i z gruntu wykopałem. jeśli mi wymarzną te z białym to nie będę ryzykować...
Sebek, czy te bluszcze wysadzasz do gruntu? Ja w styczniu kupiłam w OBI - 3 doniczki i wszystkie jak to się mówi " diabli wzięli ". Nie wiem co żle zrobiłam.
Jak to mówią trening czyni mistrza, ale ja już widzę jak jadę chwilę bez trzymanki i smaruję twarzą po asfalcie - dlatego nie będę próbować. Większym wyzywaniem będzie prawko w tym roku
Stara to może być kiecka..... a my jesteśmy piękne i młode.... Ircia skacze na bungii.... my możemy trenować jazdę bez trzymanki.... póki głupoty w głowie, to jesteśmy młode
Sorki Sebuś, że na twoim wątku takie dygresje.... za to pomogę ci dolecieć szybciej do 1000... bo już widze, że nie mam szans na przeczytanie wszystkiego od początku....
I będzie część II - zrobisz streszczenie pierwszej i będę na bieżąco....
Sebek ciężko pracujesz na te tysiączkę Pokazuj robi się cieplej Ja nie umiem na piechotę prowadzić obok roweru z lewej strony )) Bez trzymanki też nie potrafię jechać kilka sekund ,ale ja juz za stara ,żeby to trenować