Ale można go też zostawić i obrysować kółkiem z pozostawieniem trawnika jednak między rabatą z kulkami. Bo chyba połączony będzie jak babka w ciąży. Może tak wyjść i będzie nieciekawie.
(nic nie mam do babek w ciąży )
Podpowiadam w kwestii działającego linku w podpisie w stopce. Nie działa, bo pewnie z nawiasami pochrzaniłaś, Spacje trzeba zlikwidować, ale lepiej skopiuj to co masz pod spodem to gotowy podpis.
Wklej go w profilu w podpisie. Cały kod.
Zrób "CYTUJ" i zobaczysz kod tego podpisu poniżej,
Dziękuję Danusiu,właśnie mnie to dziwiło ,czyli będę reklamować,a czy znasz jakieś pewne miejsca gdzie można kupić np wysyłkowo ?, albo na miejscu,bo jak w Warszawie czy okolicach to można jakoś zorganizować się.Moja mama kupiła w innym miejscu i też ją oszukali, popcarol też kupiła inną ...echh
Wszystko zależy czy to odmiany karłowe czy duże i od tego jak będziesz je prowadziła.
W sadach owocowych sadzą nawet co 2 m, a nawet gęściej.
Posadź je tak, żeby były oświetlone ze wszystkich stron czyli luźno. Żeby owoce dobrze dojrzewały w słońcu.
Jabłonie na podkładkach karłowych sadzimy co 1,2 - 3,5 m
jabłonie na podkładkach półkarłowych co 2 - 4 m
grusze co 3 - 3,5 m
wiśnie, śliwy co 2 - 4 m
Pisałaś, że sporo tam padło czy wymarzło. Musisz więcej czasu i pracy poświęcić na sadzenie. przygotować dołek do sadzenia, zaprawić go kompostem i podlewać w pierwszych miesiącach.
Tutaj masz pomocne instrukcje jak sadzić drzewa i rysunki
To moim zdaniem nie jest Limelight, za płaski ma kwiatostan.
Sądząc po następnych zdjęciach i karminowym przebarwieniu, potwierdza to diagnozę, że to całkiem inna hortensja bukietowa.
Danuś... to robię tym programem co mi go poleciłaś na początku jak tylko weszłam na forum
Dzięki Tobie to robię A program prosty i łatwy w obsłudze
Dla Ciebie