Dzięki uczę się umiaru w tym aspekcie, tylko czy to nie za późno
Sylwia, ty masz taką kreatywność w sobie, że ja bym nie zdążyła
Kiedy obsadzałam swój ogród stawiałam sobie pytanie czy ma być on zgodny z architekturą domu i otoczenia, czy postawić na ekstrawagancję, czy nowatorstwo, tak układając to wszystko w sobie, zaczęłam tak, wsadziłam rośliny, których w ogrodach nowatorskich już się nie sadzi, gabiony to estytya i ekstrawancja w ogrodach, u mnie zwykłe kamienie. Mój ogród nie jest łatwy dla oczu ani taki oczywisty, czasami w nim straszy i przy moim skromnym poczuciu gustu i estetyki, poszłam jednak na całość. Surreazlizm w ogrodnictwie nie zawsze kończy się sukcesem, tym bardziej miło mi, że Wam się podoba i do Was przemawia, bo ja postawiłam na jaskrawe kolory w ogrodzie, dzikie formy i na iglakową zieleń, która nigdy nie przemija
Nawet dom mam jaskrawy
Więc jednak jest jeszcze jakaś nadzieja na świecznicę?
Czekam na link, bo jestem bardzo ciekawa czy w realu wygląda to tak jak sobie wyobrażałam.
A co do tworzenia - to będzie się jeszcze u mnie sporo działo
Kosiarka - zdechła - już druga w tym roku zostają pazurki, czy jak to się tam nazywa, no i prawa z lewą
A to specjalnie dla Ciebie i M.
Wszystkiego najlepszego
Rozumiem, że chodzi o te garaże?
Nie widać ile tam jest miejsca, ale czy nie zmieszczą się tam świerki serbskie?
Po obu stronach budynku sąsiadów masz już wysokie sosny, które pójdą jeszcze w górę i też odłonią ich posesje, Świerki rosną inaczej, gęsto, a serby to piękna odmiana http://www.e-katalogroslin.pl/plants/4477,swierk-serbski-pendula_picea-omorika-pendula
Dziękuję wszystkim za miłe słowo
To teraz może pokażę Wam, że tak rajsko nie jest.
Przechorowałam a teraz przede mną bite 3 tygodnie grabienia - i to tak na cały etat.
Z wczoraj.....
Takiego niskiego poziomu wody, jeszcze nigdy nie było....
Kamiś.
Możesz wstawić wyższy kadr tego ujęcia?
Wieczorem zrobiłbym Ci wizualizację wejścia z dwoma klonami i wtedy mogłabyś sobie ocenić czy globosa w tym miejscu będzie dobrym dla Ciebie wyborem.