Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród dla moich synków

Ogród dla moich synków

Jana 18:14, 30 sty 2016

Wracaj, sezon się zbliża
agnieszka_m 18:35, 30 sty 2016

Moniczko wracaj do nas
Marga 11:01, 08 lut 2016

jona napisał(a)
Kiedyś też spędziłam Sylwestra na stoku i miło to wspominam. Wszystkiego dobrego

Ąsiu, Tobie również. To był jeden z najlepszych sylwestrów w moim życiu To nic, że to tylko regionalny Rąblów a nie jakaś Białka czy Alpy i tak było cudownie ....potem ognicho, kiełbachy i szampan...
olga80 napisał(a)
O tak jeszcze sylwestra nie spędzałam ciekawe doświadczenie Dla ciebie i Twojej rodziny również życzę wszystkiego dobrego w Nowy Roku

Dziękuję Oluś Polecam spędzenie Sylwka na świeżym powietrzu.
Basilikum napisał(a)
fajny sylwester
ja tancowalam na balu

Szczesliwego Nowego Roku

Dziękuję . Ja do tańca mam dwie lewe nogi....nie mam poczucia rytmu
Jana napisał(a)
Ja wczoraj pojechałam z rodziną na łyżwy wszystkiego dobrego w Nowym Roku

Dziękuję Tobie również życzę wszystkiego dobrego. Na łyżwy to i ja powinna wziąć swoich chłopaków, bo jeszcze nie byli.
AnnaCh napisał(a)
Monia, fajnie, że się odezwałaś
Ja byłam z całą rodzinką u sąsiadów, oni też mają małe dzieci, więc problemy te same W zeszłym roku byli u nas
Pozdrawiam Noworocznie

Odpozdrawiam Wyobrażam sobie to szaleństwo, kiedy zbierze się razem grupa małych dzieci przy tak szczególnej okazji A tatusiowie pewnie puszczali fajerwerki w ogrodzie? Musiało być bardzo sympatycznie
Aniu, pytałaś o rozchodnika; wczoraj jednego zaschniętego malucha rozgarnęłam z kory i jest malutka, zielona kapustka! Wycięłam wszystko suche wczoraj.
L00zak napisał(a)
Sylwester na stoku - SUPER

Witaj Michał Ważne też, że trafiliśmy w dobrą pogodę. Wspaniałe bezchmurne niebo i mrozik tylko 10stop.
bozga napisał(a)
A może tak jakąś fotorelację z tego stoku ?
,
Miło, że wpadłaś Bożenko Głupio się przyznać, ale nie mam ani jednego zdjęcia. ;(
anabuko1 napisał(a)
To jak czytam,, rożne Sylwestry mamy za nami,,,
Balowe, na stokach( bardzo ciekawy) a ja miałam dziwny, nieprzewidywalny,, cóż życie rożne nam pisze scenariusze

Aniu, mam nadzieję, że Twój sylwester "dziwny i nieprzewidywalny" nie odbył się gdzieś na ostrym dyżurze? Macham wczesno-wiosennie :
ziele napisał(a)
Piękny ogród się tworzy.
Doczytałam, że posadziłaś białe liliowce. Ciekawa jestem jak bardzo będą białe. Będę obserwować

Dziękuję za pochwałę i zapraszam Jak to "coś" darowanego zakwitnie (mam nadzieję, ze liliowce), to na pewno się pochwalę
Basilikum 11:12, 08 lut 2016

fajnie, ze jestes
Marga 11:15, 08 lut 2016

Dziewczyny, mało mnie bo mam na głowie wykończeniówkę w nowym domu, a na forum głównie buszuję po Danusinych artykułach i fachowych wątkach. Staram przygotować się jak najlepiej do mojej pierwszej ogrodowej wiosny Rozumiecie: cięcie roślin, nawożenie, wertykulacje trawnika i takie tam... Strasznie to wszystko skomplikowane.

To już się Wam przyznam, że wczoraj "niechcący" podcięłam pęcherznicę kalinolistną Coś mi się pomerdało, ale do ogrodu oczywiście przyjechałam z całą wypisaną listą pielęgnacji roślin.
Czy u Was też już ruszyła wegetacja? U mnie niektóre rośliny mają już pączki, a z pod ziemi wyłażą cebulowe.
Basilikum 11:32, 08 lut 2016

ach wykanczyj wykanczaj fajnie bedzie jak juz gotowe i zamieszkacie

No i oczytac tez sie trzeba. Powoli, powoli i bedziesz super ogrodniczka a wpadki to sie kazdemu zdarzaja
Marga 11:35, 08 lut 2016

Takie coś mi wychodzi

A tak wyglądają rabaty po zimie przekopane przez lisa szukającego nornic. Może i chwasty nie rosną, ale teraz wygląda to jak śmietnisko. Na mokrej ziemi rozkładałam gazety, potem trochę ściętej trawy i cienką warstwę kory...No comment.

I jeszcze zdjątko z końca stycznia
AnnaCh 11:36, 08 lut 2016

Monia, u mnie wiosna już na całego, ale jeszcz enic nie cięłam. Trochę się boję. Mam podciąć hortensję i budleję. Poczekam jeszcze troszkę.
Fajnie, że rozchodniki żyją
A masz trawnik taki 2-letni już? Bo wertykulacja to już na starszym, nie młodym. Ja właśnie obok mnie znalazłam wypożyczalnie sprzętu i nie będę kupowała wertykulatora, nie opłaca się na raz w roku.
amelia_b 11:36, 08 lut 2016

pamiętaj że na Eden ruszamy w kwietniu?ciesze się że jesteś, kiedy przeprowadzka?
agnieszka_m 11:39, 08 lut 2016

Marga napisał(a)
Takie coś mi wychodzi

To krokusy łepki wystawiają