Danusia to ja się też poddam Twojej stylizacji
Wszystkie piękne ale ten 3 jest the best I doczytałam, że Holandii chyba jednak nie zahaczycie?
Witajcie, Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami jak wysiewacie nasiona. Dwa lata temu nakupiłam nasion jak szalona. Marzyły mi się łany kwiatów. Wysiałam nasiona prosto do ziemi w kwietniu i zadowolona czekałam na efekty. Ale na prawdę niewiele kwiatów mi wzeszło. W poprzednim roku postanowiłam że wysieję nasiona w domu do kuwetek. Wzeszły pięknie. Ale po pierwsze w domu okropny bałagan. Po drugie strasznie się powyciągały i jak je przesadziłam do gruntu to część nie przeżyła. Najchętniej bym siała od razu do gruntu bo to mniej bałaganu w domu. Ale jak to zrobić żeby kwiaty wzeszły? Czy może posiałam je za wcześnie? Czy za mało podlewałam? Jak Wy to robicie? Pozdrawiam,
Ten piąty cudny! Tak z ciekawości chciałem zapytać, czy skoro są gałązki derenia to można go teraz ciąć? Ja swoje chyba zacznę w sobotę.
Ja wiankuję z doskoku, pewnie nocą "jakomś", bo wybieram się na Niemcy i Holandię zaraz lada dzień jak stopnieją śniegi