Kiedyś będzie tu pięknie ...
22:33, 12 cze 2012
Wie wie, bo lubił je oglądać

24 lata, no to młody....nie będę się narażać i pytać kim on jest (rozumiem, ze tam gra)
Iza, też bym nie wiedziała, ale chyba wypada....skoro nie oglądam..... ale u nas pół ulicy ryczało jak były gole przy pierwszym meczu, dzisiaj jakoś cicho, więc dobrze, że mi tu piszecie co i jak![]()
Też kcem gola i niech mi ci czerwoni przestaną kopać Lewandowskiego ... Nio ... Serio wiem który to ...
Anula z małżem w nerwach to nie wiem ale ja w piątek ledwo uszłam z życiem z butiku w galerii bo nie wiedziałam z kim gramy ... Trzeba uważać
Ale mam frajdę z czytania z ust naszych orłów)))))))
Bociek ja też dawno nie zaglądałamBO MI CZASU BRAK! ale jeszcze chwilka, minutka, dokończę remont u teściowej, przeprowadzę ją i będę mogła bywać u siebie. Póki co zarastam i walcze z chwastami... masakra totalna... jakiś grzyb mnie zaatakował i wczoraj pół wieczoru dłubałam bukszpany i nie skończyłam. Fiolety pojawiły się na rabacie gdzie wiosną rządziły różowe tulipany, zeby było ciekawiej to obsadziłam jeszcze dwie skrzynki i donice biało-limonkowymi surfiniami. Nie robie dalekiej perspektywy bo syf u mnie, że aż żal pokazywać
Chłopaki się starają, powera po golu dostali. Do boju, do boju!!!! tyż chce gola
nie kochane, dziękuję ! wystarczy, ze mój teść ma cały okrągły rok strefę kibica !
ale przyłączam się towarzysko
serio gol? chyba przypadek
Mój mąż właśnie obudził córkę przez GOLA jak ryknął
Mi sunia w tym stresie zacznie jeszcze rodzić ...
Jezu, ale mi sie chlopaki wydarly, az futro podskoczylo