Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

anna_studio 19:04, 12 cze 2012

.....piękne te kolory...
bociek 21:55, 12 cze 2012

Ania, dawno nie zagladalam do Ciebie, ale widze, ze poszlas w fiolety. Szalwoa super, bardzo ja lubie
No i funkie niezle, pokaz z dalszej perspektywy
ana_art 22:08, 12 cze 2012

Bociek ja też dawno nie zaglądałam BO MI CZASU BRAK! ale jeszcze chwilka, minutka, dokończę remont u teściowej, przeprowadzę ją i będę mogła bywać u siebie. Póki co zarastam i walcze z chwastami... masakra totalna... jakiś grzyb mnie zaatakował i wczoraj pół wieczoru dłubałam bukszpany i nie skończyłam. Fiolety pojawiły się na rabacie gdzie wiosną rządziły różowe tulipany, zeby było ciekawiej to obsadziłam jeszcze dwie skrzynki i donice biało-limonkowymi surfiniami. Nie robie dalekiej perspektywy bo syf u mnie, że aż żal pokazywać
ana_art 22:09, 12 cze 2012

ewa004 napisał(a)
Aniu witam cię serdecznie.Trzy dni wyjęłaś mi z życia,siedziałam murem wieczorami czytając cały wątek ,jestem pod ogromnym wrażeniem jak wszyscy zresztą na tym forum .
Bardzo podoba mi się Twoja słynna rabatka zawijasek z bukszpanu ,chciałabym troszkę zmałpować pomysł(MOGĘ ? ),Aniu jaka jest dł i szer twojej rabaty i ile na metr trzeba posadzić sadzonek bukszpanu?

Jeszcze raz gratuluje ci Aniu cudownego ogrodu ,strasznie ci go zazdroszczę ,dlatego chcę mieć chociaż taką rabatę

Witaj Ewo, myslałam że mnie wzrok myli, moja fotka w czyimś awatarze????
bociek 22:10, 12 cze 2012

A nie, no to jestes usprawiedliwiona Ciesz sie, ze tylko grzyba masz, bo jak czytam to sporo z nas ma inwazje mszyc i innych stworkow, ale grzyby tez sa modne w tym sezonie
Madzenka 22:20, 12 cze 2012

ana_art napisał(a)
Bociek ja też dawno nie zaglądałam BO MI CZASU BRAK! ale jeszcze chwilka, minutka, dokończę remont u teściowej, przeprowadzę ją i będę mogła bywać u siebie. Póki co zarastam i walcze z chwastami... masakra totalna... jakiś grzyb mnie zaatakował i wczoraj pół wieczoru dłubałam bukszpany i nie skończyłam. Fiolety pojawiły się na rabacie gdzie wiosną rządziły różowe tulipany, zeby było ciekawiej to obsadziłam jeszcze dwie skrzynki i donice biało-limonkowymi surfiniami. Nie robie dalekiej perspektywy bo syf u mnie, że aż żal pokazywać

A to jesteś uspawiedliwiona!!! Dobra z Ciebie synowa !!
U mnie to samo z bukszpanami, koniecznie trzeba opryskać, dostałam z IPO powiadomienie, że choroby grzybowe teraz goźne!!
ana_art 22:23, 12 cze 2012

Marzena a na ten temat mozna byloby polemizować ale nie mam wyjścia... hihihi Zobacz ja z IPO nic takiego nie otrzymałam...chyba że przeoczyłam w gąszczu powiadomień
Wieloszka 22:28, 12 cze 2012

ana_art napisał(a)
Zobacz ja z IPO nic takiego nie otrzymałam...chyba że przeoczyłam w gąszczu powiadomień

Ana, jeśli jesteś zarejestrowana to musiałaś dostać powiadomienie - ja też dostałam Tylko codziennie pada i nie ma możliwości oprysku zrobić...
popcorn 22:30, 12 cze 2012

Piękna rabata, szałwie wymiatają! Też takie chcę! Funkie dostały kopa - u mnie też rosną, jupi! Urywam im pąki, podobno wtedy cebule/kłacza/cokolwiek_funkie_mają przyrastają

pozdrawiam!!
Madzenka 23:42, 12 cze 2012

ana_art napisał(a)
Marzena a na ten temat mozna byloby polemizować ale nie mam wyjścia... hihihi Zobacz ja z IPO nic takiego nie otrzymałam...chyba że przeoczyłam w gąszczu powiadomień

A na forum się zarejestrowalaś? I możesz czytać posty? Bo mnie nie dołączono do grupy i nie dzialalo a teraz już przychodzą powiadomienia co jakiś czas ..