Witaj
Jestem pierwszy raz u Ciebie i bardzo mi się podoba widać, ze już jesteś ogrodniczką pełną gębą Edytka pytała o stożki cisowe ... mogłabyś mi powiedzieć ile tych stożków posadzilaś razem żeby doczekać się takich pięknych okazów i jak długo musialaś czekać na taki efekt?
Mazurki wprost pozowały do zdjecia.Myśle ze to nie szpaki tylko kosy bo szpaki jeszcze nie przyleciały a kosy zostają na zimę. Fakt ze powinny jesc co innego niz pąki azalii , ja jeszcze nie widziałam żeby u mnie jadły ale moze to robia, musze poobserwowac.
Olga80 - królowa clematisów , och jak bym chciała ale muszę jeszcze na to solidnie zapracować . Zimowe fotki robiłam ale nie miałam kiedy wrzucić no ale jak trzeba to trzeba trochę pisma obrazkowego.
Zkręcona jesteś, ale ja też byłam, na poczatku sadzilam clematisy, tylko jak się nie rozłastały, to przestałam się nimi wogóle zajmować, więc podziwiam je u Ciebie i twój zapał w ich uprawianiu....widziałam kiedyś jednego w białym kolore o ogromnych pojedynczych kwiatach, chcę go mieć w ogrodzie, ale nie znam nazwy, może coś podpowiesz
Ha, a co dopiero Twój ogród i te duże rośliny....bajka by była, gdyby moje już takie były, ale cieszą jakie są i mam tylko cichą nadzieję , że ten nalot zajęczy przeżyją. Cwane są i zamarzniętym rowem się przedostały......mam tylko nadzieję , że im to w nawyk nie wejdzie