Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 19:08, 23 sty 2016

Sylwia wielkość Waszego ogrodu to dla mnie abstrakcja. Matulu, wielki jak jasna cholera .
kamila66 19:10, 23 sty 2016

Och ale przymroziło
I widoki piękne
Agania 19:11, 23 sty 2016

Pięknie wygląda ogród w słońcu i w szadzi, każdy krzaczek się wyróżnia wyjątkowym białym ubrankeim

i ta przestrzeń robi wrażenie
sylwia_slomc... 19:16, 23 sty 2016

Katkak napisał(a)
Sylwia wielkość Waszego ogrodu to dla mnie abstrakcja. Matulu, wielki jak jasna cholera .

Kasia dla mnie jak jestem w domciu to też bo zapominam , że on taki długi, ale jak przyjdzie wyleźć na samą górę to sobie przypominam jak tą trasę po ornym polu pokonywałam po raz pierwszy i jakie mnie w tedy przerażenie ogarniało z każdym krokiem na cośmy się porwali Teraz tą samą odległość robię trzy razy szybciej i dopiero jak doma usiądę w fotelu , a potem trza wstać to czuję wielkość ogrodu i trasę do niego w nogach i każdym mięśniu
sylwia_slomc... 19:17, 23 sty 2016

kamila66 napisał(a)
Och ale przymroziło
I widoki piękne

I to tak z zaskoczenia , aż rano oczy przetarłam patrząc na termometr bo wczoraj u nas odwilż była
sylwia_slomc... 19:20, 23 sty 2016

Agania napisał(a)
Pięknie wygląda ogród w słońcu i w szadzi, każdy krzaczek się wyróżnia wyjątkowym białym ubrankeim

i ta przestrzeń robi wrażenie

Ha, a co dopiero Twój ogród i te duże rośliny....bajka by była, gdyby moje już takie były, ale cieszą jakie są i mam tylko cichą nadzieję , że ten nalot zajęczy przeżyją. Cwane są i zamarzniętym rowem się przedostały......mam tylko nadzieję , że im to w nawyk nie wejdzie
Sylvana 19:36, 23 sty 2016

Piękna ta Kraina Śniegu u Ciebie. Uwielbiam takie oszronione krzaczory....zajęcy masz trochę, ale z tego co widziałam to raczej wszystko zabezpieczyliście.
sylwia_slomc... 20:04, 23 sty 2016

Zabezpieczaliśmy przed tą zajęczycą co nas nawiedza bo tu się wychowała, ale takiego nalotu to się nie spodziewałam, a jakieś 10 metrów od ogrodzenia ślady sarenek, dobrze, że choć przed nimi siatka chroni rośliny bo do wiosny nic by nie zostało
Sylvana 20:17, 23 sty 2016

Takie uroki mieszkania w spokojnym, ładnym miejscu.
Jeszcze trochę...wszystko podrośnie i będzie bezpieczne...przynajmniej przed zającami, z sarenkami gorzej...ale macie ogrodzenie
mira 20:50, 23 sty 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasia dla mnie jak jestem w domciu to też bo zapominam , że on taki długi, ale jak przyjdzie wyleźć na samą górę to sobie przypominam jak tą trasę po ornym polu pokonywałam po raz pierwszy i jakie mnie w tedy przerażenie ogarniało z każdym krokiem na cośmy się porwali Teraz tą samą odległość robię trzy razy szybciej i dopiero jak doma usiądę w fotelu , a potem trza wstać to czuję wielkość ogrodu i trasę do niego w nogach i każdym mięśniu

za każdym razem sobie tak myślę jak Kasia jak zaglądam, ile to tu kfiotków trza ło - ale ani się obejrzysz jak ujarzmisz tą przestrzeń