Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:29, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
jak zjem to co zostało to chyba pognam po "austinkę" nad którą gdybałam a którą Marzenka zakupiła i tym samym moje wątpliwości rozwiała ...

Iza a ja się musiałam sama oderwać od obi aby kolejnych austinek nie kupić w kolorze ostry róź albo blady róź . Tylko cena 89 zł mnie odstraszyła. A po ile u Was ???
Cena za kfiatki niesamowita, ilości ogrodowiskowe zakupione. A swoją drogą to ciekawe jak ci się gust zmienił pod wpływem ogrodowiska. Na widok czerwonego lub różowego jeszcze miesiąc temu splunęłabyś za siebie
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:20, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
i jeszcze w kwestii piję ... kubasek mam nówkę ... bo nie miałam jak się okazało z kfiatkami to teraz już mam

Kubek sliczny ale w tle jaka piękna tapeta w szare paski!!!!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 16:19, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
ja na huśtawce ... i jest mi tak paskudnie błogo ... paskudnie bo przeczytałam u "spec taras dizajnerek" , że absolutnie zabroniony taki karakan na tarasie ... nawet się zgadzam ... to nie jest to ... ale jak się bujam ... zalegam i popijam kawkę czytając to mi to lotto ...

apropo czytałam to jak na odwyk nie pójdę to niebawem będę czytała tylko obrazkami ... dobrze, że się czasami spod kontroli wyrwiemy i przydialogujemy

E tam dizajnerki! Jak lubisz to leż i się nie przejmuj. Moja koleżanka ostatnio sie przejęła, że kolumny przed domem to takie disco-polo budowlane... Ale jak ktoś lubi to dlaczego krytykować???
Mi się podobają huśtawki i kiedyś też sobie kupię aby się pobujać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:16, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
wierzę ... widziałam tę austinkę i chyba po nią pobiegnę ... chciałam białą ale już u Danusi zmieniło mi się pojęcie o moim postrzeganiu zółtego ... rabatowe tez były w zółtym przenikającym w wanilie i tam się zastanawiam ... też napadłam na OBI ale dziś uprowadziłam tylko jednoroczne królowe ... w mrocznych i mniej mrocznych fioletach ... nie planowałam ich ale co tam ...

perukowca sprawdzę jutro u siebie

Moja pasuje do mojej bladoróźowo-źóltej rababaty i dodatkow bialy powojnik

Iza w ogrodzie nie ma brzydkich kolorów Ja jakoś u siebie nie lubię czerwonego, za to że jest taki dominujący ale żółte lub brzoskiwniowo-źółte róże są piękne. Na dodatek w przeciwieństwie do innych na słońcu wolniej tracą kolor!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:12, 10 cze 2012

Do góry
Ania taka mała a jak mocno cieszy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:12, 10 cze 2012

Do góry
Kurcze leje a ja nie zdążyłam nawozów podsypać!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:45, 10 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Fajne zakupy A co ta za bordowa trawa pod domem ?

Rozplenica vertigo - dokupiłam do białych surfini
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:43, 10 cze 2012

Do góry
I widziałam cuuuuuuudowną białą hortensję, olbrzymia, soczysta, kwiaty kryształowo białe.... Już się z nią witałam, już ją w donicy przed domem widziałam.....
Dopóki nie zobaczyłam ceny.... 189 zł!!!!!!!!!!
Została sierota w markecie, a chciałam adoptować
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:41, 10 cze 2012

Do góry
Sebku gdzie znajdę informację jakiej wymaga opieki?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:41, 10 cze 2012

Do góry
Fatalne zdjęcie, ale uwierzcie mi jest piękna!!! Miodzio, cudowna, śliczna!!! Zakochałąm się w niej....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:40, 10 cze 2012

Do góry
Pojechałam kupić żółtą różę pnącą do mojego stelaża - stożka i kupiłam żółtą austinkę!!! Jeju jaka jestem szcześliwa!!! Będzie posadzona z białym powojnikiem, którego nazwy teraz nie pamiętam a nie pójdę sprawdzić bo leje...

kupiłam jeszcze 6 róż okrywowych których mi brakuje do zakońćzenia jednej rabaty i bordowego perukowca podolskiego. Malutkiego ale za 34 zł a duży u nas w szkółce kosztuje 240 zł!!!
No nic poczekam kilka lat aż podrośnie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 15:33, 10 cze 2012

Do góry
U mnie leje nie pada.....
A ja z zakupami wróciłam... Pojechałam tylko M po samochód odstawić i wpadłam na chwilę do OBI....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:06, 10 cze 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
żurawkom daj florovitu - po nim są szaleńcze - zupełnie jak ogrodowiskowiczanie w szkółce

Chyba dzisiaj po całości pojadę florowitem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:04, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Tequilka od dwóch dni osowiała ... powolna ... nawet cieszy się jakby ostrożniej ... ciągle brzucho mały jakiś nie wiem może urojona ... może tylko jeden szczeniak jak do jutra bez zmian będzie jutro pójdziemy do lekarza ...

Ojej a ile ma lat?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:02, 10 cze 2012

Do góry
ocia79 napisał(a)
Marzenko dodajesz otuchy tymi zdjeciami "przed i po".Przeciez to tylko rok.A TAKIE ZMIANY!

Ocia jak Twoje trawy buchną latem minimalistycznie to juź w tym roku będzie kolosalna różnica. Twoje miskanty za miesiąc będą olbrzymie a na azalie albo żurawki na efekt trzeba poczekać, nie wspominając o drzewach i żywopłocie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:57, 10 cze 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
i dla takich efektów warto żyć ... Tytus tys fajny ... moja sunia coś bokami chodzi i w płytkach salonikowych chyba gniazdo próbuje wykopać ... zdaje się, że będę babcią ... suniową

no właśnie kiedy poród ???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:57, 10 cze 2012

Do góry
nika napisał(a)
Jak ja uwielbiam takie zdjęcia "przed i po"!
Widać wtedy jak bardzo zmienił się ogród... Marzenko, fantastyczne zmiany! Ogród pięknieje w oczach
No i te gabiony i ściana wodna... ech... powzdycham sobie...

Nika u Ciebie tez już pięknie. A wyobraź sobie swoje hakuro i tawułki za rok!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:55, 10 cze 2012

Do góry
waska napisał(a)
tu już jest pięknie

Waska te zdjecia również dla Ciebie aby motywacji nie brakowało przy kolejnych pracach
I pamiętam jak mnie zmotywowały zdjęcia Domi ogrodu sprzed trzech lat....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:54, 10 cze 2012

Do góry
Lena dziękuję. Wkleiłam zdjęcia dla siebie i dla innych tworzących ogód, bo jak sobie człowiek popatrzy na efekt pracy, godzin spędzonych na kopaniu dołów i dołków, traganiu kory, upychania roślin do samochodu to wszelkie kryzysy mijają ... I czeka się tylko jak bedzie za rok
A jeszcze rok temu miałam kryzys co dwa dni. A w tym roku tylko wiosną i po przymrozkach no i czasami w drugiej godzinie podlewania
Kiedyś będzie tu pięknie ... 12:50, 10 cze 2012

Do góry

Boczek kuchenny
ale historyczna fotka wyłącznie z Tytusem w centrum, więc trzeba się mocno wptrywać aby zobaczyć jak było przed....

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies