Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 16:14, 10 cze 2012

anna_studio napisał(a)
Konstancja, to austinki są też białe ???
Sorry, za głupie pytanie..., ale ja o różach...zero pojęcia, wiem, tylko, że lubią je mszyce i choróbska...a tak mi się marzy jedna...

nie wiem Aniu czy są "austinki" białe ... ja mam zdecydowanie mniej jeszcze pojęcia ... ja chciałam białą bez względu na pochodzenie - ciągle bardzo mi daleko do bycia w tym temacie koneserem ... albo w pudrowym różu tę różę ... taką widziałam pnącą się w bluszczu ... zobaczyłam u Danusi te żółte pienne (nie pamietam o zgrozo ale to chyba nie były austinki ) ... i zmieniło mi się postrzeganie żółtego ... w OBI juz drugi dzień chodzę koło żółtej "austinki" i jeszcze chwile temu Marzenka taką zakupiła więc mnie to jak nic przekonało ... ...
Konstancja30 16:15, 10 cze 2012

Syla napisał(a)
Czytam po mału bo staram się ze zrozumieniem uciekam ubawiona po pachy pozdrawiam

witam Sylwio ... oj jak starasz się zrozumieć to na prawdę pomału wyjdzie ... przynajmniej małż tak prorokuje ...
Madzenka 16:19, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
ja na huśtawce ... i jest mi tak paskudnie błogo ... paskudnie bo przeczytałam u "spec taras dizajnerek" , że absolutnie zabroniony taki karakan na tarasie ... nawet się zgadzam ... to nie jest to ... ale jak się bujam ... zalegam i popijam kawkę czytając to mi to lotto ...

apropo czytałam to jak na odwyk nie pójdę to niebawem będę czytała tylko obrazkami ... dobrze, że się czasami spod kontroli wyrwiemy i przydialogujemy

E tam dizajnerki! Jak lubisz to leż i się nie przejmuj. Moja koleżanka ostatnio sie przejęła, że kolumny przed domem to takie disco-polo budowlane... Ale jak ktoś lubi to dlaczego krytykować???
Mi się podobają huśtawki i kiedyś też sobie kupię aby się pobujać
Madzenka 16:20, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
i jeszcze w kwestii piję ... kubasek mam nówkę ... bo nie miałam jak się okazało z kfiatkami to teraz już mam

Kubek sliczny ale w tle jaka piękna tapeta w szare paski!!!!
Sebek 16:23, 10 cze 2012

Marzenko - na tapetę też zwróciłem uwagę
Konstancja30 16:28, 10 cze 2012

to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...
Madzenka 16:29, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
jak zjem to co zostało to chyba pognam po "austinkę" nad którą gdybałam a którą Marzenka zakupiła i tym samym moje wątpliwości rozwiała ...

Iza a ja się musiałam sama oderwać od obi aby kolejnych austinek nie kupić w kolorze ostry róź albo blady róź . Tylko cena 89 zł mnie odstraszyła. A po ile u Was ???
Cena za kfiatki niesamowita, ilości ogrodowiskowe zakupione. A swoją drogą to ciekawe jak ci się gust zmienił pod wpływem ogrodowiska. Na widok czerwonego lub różowego jeszcze miesiąc temu splunęłabyś za siebie
Madzenka 16:30, 10 cze 2012

Konstancja30 napisał(a)
to nie tapeta ... małż gnębiony, że ja kcem paski któregoś dnia na szarej ścianie machnął białe i są ... też je kocham ... był czas, że myślałam jeszcze o takich cieniutkich purpurowych gdzieniegdzie dla podrasowania ale ze względu na brak pewności zrezygnowałam ...

O matko toż on cudotworca, jak można takie paski namalować, przecieź urobił się po pachy!!!
Madzenka 16:31, 10 cze 2012

Sebek napisał(a)
Marzenko - na tapetę też zwróciłem uwagę

No Sebciu ma się gust
Konstancja30 16:32, 10 cze 2012

ceny takie same ... róże jeszcze jutro przeskanuję ... wpływ ogrodowiska na mnie i na wokół mnie bezcenny