Ewa szukują się rewolucje u Ciebie, zagęszczasz..i nowa architektura ogrodowa w planach....super
Tą sosną nivaki bardzo, bardzo się zachwycam, majstersztyk, jak to się mówi czapki z głów
Witam..dzisiaj zauważyłam że moje tuje szmaragd przybrały dziwny kolor miedziano-brązowy..całościowo drzewka wyglądają dobrze..sama nie wiem czy ja juz mam jakies omamy czy może to początek jakiegoś grzyba..kilka galazek uciekam ponieważ wygladaly na zwiędnięte..co tym sądzicie? Dodam ze drzewa sadzone byly w maju bez szmaty podsypane kora..niczym nie pryskane bez nawozu.
Witaj Ty u mnie spacerujesz po cichutku, a ja u ciebie głośniej
pięknie wyszła Ci ta sosna, bardzo fajnie zagęściły się czapeczki Będziesz ją trochę przerzedzać czy zostawisz taką pomponiastą ?
Iwonko, weź pod uwagę to co pisałam wcześniej. Pojedyncze tak ale szmaragdowe szpalery odpadają u mnie uporządkowane rabatki nie zgrywają z resztą. Dziewczyny na tło zaproponowały trzmielinę, gdyby ją faktycznie puścić na siatkę?
Słoneczko na tej części ogródka jest cały dzień.
Pierwsze zdjęcie pokazuje to co jest, i to zostaje. Skupiamy się na tym co na drugim i trzecim.