Dziekuję wszystkim za życzenia wirtualnie częstuję Was ciastem przywiezionym przez moich gości (smakowało wybornie, nie udało mi się go sfocić wewnątrz bo tak szybko znikło
Dziękuję Wszystkim za życzenia.jeszcze trochę i trzeba wziąć się do pracy w ogródku .Dziś była tak piękna pogoda że wzięłam się za podlanie rodków przed mrozem
Anuś , Awatarek zmieni się od 2 stycznia. Na jaki? Na taki sam chyba nie dam rady, bo starych fotek nie mam. Ale będę próbować podstępem coś wybłagać w sieci.
Agnieszka nie da się ukryć że wiosna
tak wygląda hortensja ogrodowa Ayesha a inne już puszczają nowe liście, będzie masakra jak przyjdzie nawet mały mrozik
Agnieszko dziękuje i ja za życzenia
Święta mijają ..
ale życzę wszystkiego najlepszego, najradośniejszego, najwspanialszego
w Nowym Nadchodzącym 2016 roku!!!
Jeszcze raz dziękuję za wizytę na wątku w którym nic kompletnie się nie dzieje.
Ozdób brak, inspirujących wnętrz i choinki też brak.
Prace ogrodowe wstrzymane.. dziś pogoda wiosenna, ale głupio latać po ogrodzie i grzebać. Jedynie co to lotosy wyeksmitowane z kałuży i eMuś rozmontowuje pompy. Od jutra zapowiadają już na minusie i to przez kilka dni.. Róż nie kopczykuję, jak padną to trudno.. i tak mnie denerwują.
Święta z Muminkami zakończone...
Jeszcze przeżyć okres sylwestrowo-noworoczny.. i będziemy odliczać do wiosny
Poświątecznie witam wszystkich, a tym, którzy zostawili u mnie życzenia serdecznie za nie dziękuję! Wszystkich anonimowych podglądaczy również pozdrawiam, i zachęcam do ujawniania się.
Jeszcze jestem w świątecznym amoku, ale już czas planować zasiewy w Nowym Roku. Do 1 marca tylko 64 dni. A jeżeli pogoda będzie łaskawa to i w lutym do ogródka będzie można zajrzeć, i znaleźć co nieco kwitnącego ziela.
Taka nadzieję mam!
Dużo zdrowia dla wszystkich!
Faktycznie, sypnęło Tobie w rodzinie "prezentami".
Niech się zdrowo chowają! I życzę dużo wolnego czasu na trenowanie zawijania tych sreberek! Pewnie cały nadchodzący rok Wam na tym zejdzie!