Moi sąsiedzi to fajni ludzie, kazdy dba o swój ogródek. Czy mnie lubią? nie wiem, rozmawiamy ze sobą normalnie. Mnie cieszy jak wokół jet ładnie, więc mierzę ludzi tą samą miarą
kupowałam je w wielopakach bez nazwy tylko w kolorze różowym, więc trudno powiedzieć co to jest, ale fakt że ładne
żółtego i pomarańczowego poza wiosną u mnie nie uświadczysz (no poza różami)
wiosna musi być kolorowa i energetyczna
u nas Danusiu dzisiaj urodziny drugiego z czterech majowych chłopaków więc tort być musi.
Po wczorajszej pracy zakwasy są
A dzisiaj piękniej niż wczoraj!
jeden dołek jedna hortensja, według mnie dwie do dołka to przesada .
rozchodniki? kupione jako rozchodniki bez odmianowe, nie wiem czy jestem autorytetem względem sadzenia bo u mnie wszystko za gęsto
Szafirki w tym roku pięknie się pomnożyły
jestem u Ciebie po raz pierwszy bardzo ładnie masz nie wiem skąd te kompleksy. Tulipanki powyżej nie są z rodziny pełnych, ale czy będą w takim rozkwicie za rok to loteria. Zawsze tak się śmieję
większość tulipanów u mnie jednak rośnie za czymś lub w czymś więc liście są zagłuszane przez byliny i trawy. Tylko nieliczne widać więc zdarza mi się usuwać je stopniowo czyli np po kilka liści na rabacie przy stożkach wykopuje przed sadzeniem begonii
na wszystkie pytania odpowiem jutro, dzisiaj był cudny dzień, bardzo intensywny, rąk i pleców nie czuję, a jeszcze czekam aż mi biszkopt wystygnie bo tort muszę na jutro zrobić...
,
Mam to samo w oczku.... W tamtym roku posadziłam ponad 300 a w tym roku jest 1/4 .....myśle co by dać na ich miejsce!
P.s. Wszystko piękne, jak zwykle!